Hogy fűzzem rá anyukámat egy piercingre?
Vagy megcsináltatod engedély nélkül, vagy elbeszélgetsz vele erről, hogyha olyan a kapcsolatotok. Pl elmondod, hogy hogy képzeled el, hogyha majd idősebb leszel, miért nem fogod soha szégyellni, vagy esetleg ha olyan helyen van, akkor meggyőzöd, hogyha megunod, akkor egyszerűen csak kiveszed. Ez attól is függ, hogy hova szeretnéd.
Vagy megvárod, amíg 18 leszel. Hidd el, hamar eltelik az a pár év.
De pl néhány dolhgot érdemes szemelőtt tartanod: ajakpiercing meg társai (pl szemöldök) nem valók ám mindenkinek, mert annak megmarad a helye csúnyán, és lehet, hogy 5 év múlva már szégyellni fogod.
Nyelvpiercingben semmi kockázat nincs.
Orrpiercing, köldökpiercing meg a fül különböző részeibe szúrtak pedig sztem bátran vállalhatók, mert egyrészt nem életkorr és divatfüggők, meg nem is olyan feltűnők és többféle stílusban lehet oőket hordani, ha az változna idővel.
Szóval ezeket kell mérlegelni. Arcra csak óvatosan...
én köldök piercinget akartam anno, mutter beszolt, h minek az nekem, meg ne csináltassak...nem hallgattam rá...elmentem és megcsináltattam :)
és egyáltalán nem bántam meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!