Piercingre gyulladáscsökkentő (alsó ajak)?
Hú, betadine, a nyálkahártyára, nem a legjobb.
Phlogosolt javasoltam volna én is, mindenkinek ezt szoktam ajánlani.
Étkezés után öblögethetsz is vele.
Ugye a tejtermékeket kerülted?
A szárral kapcsolatban, meg ha meg tudod mondani, hanyas, akkor meg tudom mondani, h rövid-e, de kis esélyét látom, h a piercer rövidet adott volna.
kamilla teával minden nap borogasd, pár nap alatt lemegy. esetleg vegyél be aszpirint, nekem az is segített, amikor be volt gyulladva.
És gyulladt piercinget ne cserélj, nem rövid az, amikor lemegy a duzzanat még hosszú is lesz. próbáld meg keveset piszkálni, és legalább napi 3-5-ször festőtlenítsd gyógyszertári alkohollal.
Az alkohol, kiszárítja a sebet !!
Nem szabad.
Bírom a kontárokat, én szalonban dolgozom, és minden második ember visszajön, de úgy, h a "haverja mondta, h xy helyett, inkább ezt csinálja vele" Nem kell okoskodnod, hogy a spanod, a tűvel, amit a frissen elmosott bableveses fazékban gondosan kifőzött, átszúrta a búrádat, valami nagyon menő helyen, utánna bepacsmagoltad nagyapád pitralonjával, és milyen jó lett neked, mert még a fejed se rohad. Egészségedre, de a házi praktikáidat, tarsd meg magadnak.
Phlogosol a nyálkahártyán, jónak kell lennie, ha rendesen tisztítva van, minden étkezés után. Gyulladást fokozó termékek mellőzése, éés arra is kell ügyelni, h kemikáliák (fogkrém, kívülről arclemosó, szappan, tusfürdő) ne kerüljön a furatba!
Ha ezzel nem vagy elégedett, akkor fáradj be a szalonba, de ha hozzám jössz, és kiderül, h te vagy, a pics@d szétrúgom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!