Kicseréltem a fülbevalómat piercingre, mert a fülbevalóm leesett a lefolyón, mást meg nem találtam. Mér "szárad" rá a bőr?
Figyelt kérdés
Karika piercing, ha ötpercig nem nyúlok hozzá, és megmozditom, akkor érezni hogy a bőr már "kapaszkodik a piercingen", vagy én nemis tudom hogy elmondani, és akkor elengedi a bőrt, elég száraz :S Amúgy friss (másfél hetes kb) volt a lyuk, lehet még nemvolt begyógyulva teljesen? A piercing 1,6 mili vastag, de amúgyis tágitani akarom majd. Most akkor alhatok így? Mert hát éjszaka alatt nemtudom majd mozgatni :D És ha reggelre már megse fogom tudni mozditani a piercinget? :D2010. júl. 16. 21:56
1/4 anonim válasza:
A fülbevalót kb egy hónapig nem ajánlott cserélgetni. De már nem tudsz mit tenni, vagy kiveszed aztán benő, vagy megpróbálod lefertőtlenítve bennhagyni egy órára, nekem még nem volt ilyesmim...
2/4 A kérdező kommentje:
term. lefertötlenitettem mindent mint mindig. amúgy egyik ismerösöm adott egy patkó piercinget, ami vékonyabb mint az enyém, és ezt beraktam. erre nem szárad rá :) szoval probléma megoldodott. mostmár csak várni kell mig begyogyul :)
2010. júl. 16. 22:35
3/4 anonim válasza:
azért mert tágítja:) ez normális. am jó hogy kicsit vékonyabbat tettél bele, így nem zavarod jobban.
sok sikert a tágításhoz:D
L/16
4/4 A kérdező kommentje:
de még nem tágítom :D még várok vele...
2010. júl. 16. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!