Jók a Miss Sporty termékek?
Vennék,mert nem drága.
alapozó,púder,szemceruza?

Lányok, ezek a sminkszerek nem véletlenül kerülnek annyiba, amennyibe! Mert GAGYIK! Elhiszem, hogy nem mindenkinek van pénze, de ha nem tudom megvenni a minőségi sminket, akkor inkább nem festem magam... Ezeket a kencéket az arcotokra kenitek!!! Van fogalmatok róla, milyen irritáció jöhet ki a bőrötökön 5-10 év múlva? És nem fogjátok tudni, hogy mitől...
Nem kell Chanel, meg Dior, mert az tényleg nagyon drága, de higgyétek el, érdemesebb spórolni egy jobbra (Max Faktor, vagy akár Maybelline...még az is jobb, mint ezek a borzalmak!)

Személy szerint nekem szinte semmi nem vált be a Miss Sportytól, amit próbáltam, szóval maradok az Essence-nél. Árban kb ugyanannyi, minőségben sokkal jobb, a választék is nagyobb, és imádom a limitált kollekciókat*.*
De azzal nem értek egyet, hogy gagyik, mert olcsók. Persze egyik sem egy Mac minőség (aminek a Maybeline meg hasonló természetesen nyomába se ér), de mivel ezeknek a márkáknak a tinilányok a célcsoportja, nem lenne rá kereslet, ha több ezer forintot kérnének érte. Azt is meg lehet figyelni, hogy ezeket a termékeket nem reklámozzák, míg a Max factort igen, szóval ezért is jelentősen olcsóbb.

Én vettem a Lady Ann szemhéjtust, pontosan már nem tudom, mennyi volt, mert már vagy 2 hónapja vettem, de kb. 4-500Ft között lehetett (max. 500Ft). Én tezso-deo-ba vettem, rossmanba, dm-be nem láttam még ilyet, inkább szász forintosban, tezso-deoban érdemes utána nézni:)
16/L
Szerintem jók ezek a termékek.
Nekem szemceruzám, szempillaspirálom, szemhéjtusom, szájfényem és körömlakkjaim vannak, mindegyikkel meg vagyok elégedve, a szemcerkával,tussal szépen lehet dolgozni, a szájfényeknek nagyon szép árnyalataik vannak, körömlakkoknak szintúgy.
Viszont, az tény, hogy nem olyan minőségik ezek a termékek, tehát szerintem alapozóból, púderből érdemes egy drágábbat venni, ha tudsz, mert ezektől tényleg lehet bőrirritációd a későbbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!