Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyenek a Miss-Sporty terméke...

Milyenek a Miss-Sporty termékek? Főleg alapozó!

Figyelt kérdés

Októberben koszorúslány leszek,egy esküvőn.Van már Miss-Sporty-s Just Clear szempillaspirálom,de akarok egy alapozót is,az esküvőre mert elég csúnya az arcom(mitesszerek,és pattanások helyei)...De csak az orromon,meg néhány a homlokomon.Szerintetek jó?És a vízálló szempillaspirál?Véleményeket kérnék...:)

Összetéve,egy alapozót,és a vízálló szempillaspirált akarok venni:)

2009. aug. 21. 10:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Miss Sporty termékek közül pont alapozóm nincs:D De ezenkívül szinte minden, és minden be is vált:) Szóval csak ajánlani tudom. A legjobbak talán a körömlakkok, szemceruzák és a vízálló szempillaspirál... :D
2009. aug. 21. 11:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Alapozóról nem tudok nyilatkozni, mert nem használok semmilyet. Viszont a Miss Sporty szempillaspirálok nagyon jók, én csak ajánlani tudom! Most vízállót használok(rózsaszín és babakék doboz), nincs vele semmi probléma, de mindenképp kellene hozzá sminklemosó, mert nagyon nehezen jön le (legalábbis nekem). Régebben használtam az XXLongo-t (sötétkék doboz), szerintem ez is jó, hiába nem vízálló! Ez szerintem szebb szempillát csinál és ugyanúgy tartós!
2009. aug. 21. 11:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt már 2 Miss Sporty alapozóm, de egyáltalán nem fedett...

Most vettem Manhattan - New Affinitone alapozót, és ez tökéletes :) Csak 1700 Ft

Különben Miss Sporty-ból tényleg a legjobbak a körömlakkok, imádom őket, kész gyűjteményem van már :) Ezen kívül szemceruza [ami nem vált be..], pirosító, púder... De alapozót szerintem ne vegyél..

2009. aug. 21. 11:04
 4/10 anonim válasza:
100%
Miss Sporty alapozóm van, és én csak dícsérni tudom. Nagyon világos bőröm van, és egyedül ebben a márkában találtam a bőröm színéhez illőt. JA, ÉS NAGYON JÓ ÁRBAN VAN!!!!
2009. aug. 21. 13:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem volt egy miss sporty antibakteriális alapozóm, na az szuper volt. nagyon jól fedett, és nemlett tőle pattanásos a fejem, és zsíros se. ésaz illata is jóvolt
2009. aug. 21. 14:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt Miss Sporty-s alapozóm, nekem egyáltalán nem jött be, nem is fedett. Én soha többet nem veszek olyat! Szempillaspirálom is volt, arra nem panaszkodom, de azért jobb is volt már a kezemben.
2009. aug. 21. 14:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek változó,hogy mi jön be és mi nem:D

Nekem csak szájfényem van,nyáron vettem Miss Sporty XX volume-t nagyon jó,tartós szép meg minden.Nővérem többféle miss sporty terméket használt már,ő nagyon dicséri:)

2009. aug. 21. 20:57
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek...:)

Azért kipróbálom az alapozót,és a szempillaspirált is:D

2009. aug. 22. 09:12
 9/10 anonim válasza:
szerintem tök jól fed, nekem por púder van, és olcsó is 1000ft körül van
2011. márc. 22. 19:24
 10/10 anonim válasza:
A So Matte Miss Sporty alapozóval évek óta meg vagyok elégedve. Szerintem nagyon jó, illata kellemes. Jó érzés viselni is. Én a zöld szemcerkájával nem voltm elégedett.
2011. júl. 2. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!