Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyibe kerül, és jók az...

Mennyibe kerül, és jók az Essence termékek? (alapozó, púder, korrektor)

Figyelt kérdés

Csak a hab állagú alapozó érdekelne.És hogy korrektorból,púderból milyet vegyek.Mennyibe kerülnek?Ne mondjátok hogy a Maybellin meg a Loreal jobb,vagyis tudom hogy jobb,de nem állok úgy anyagilag hogy meg engedhessem magamnak azokat!:(

Úgyhogy csak arra kérnék választ hogy korrektorból és púderból milyet ajánlotok,meg hogy mennyibe kerülnek(alapozó is)...

Előre is köszike:)

2010. ápr. 4. 19:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
én szinte csak essence termékeket használok.korrektorbol a ceruzásat szeretem az viszonylag sokáig elég és 600ft körül van pudert nemhasználok abba sajnos nemtudok segiteni.
2010. ápr. 4. 19:49
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszike:)Várok további válaszokat is:D
2010. ápr. 5. 09:46
 3/16 anonim ***** válasza:
15%
ne haragudjatok lányok hogy ezt írom de ezek a termékek nem a bőrünkre valók.egyrészt nagyon olcsó akkor szerintetek tartalmaz minőségi anyagokat amikre a bőrünknek szüksége van?higgyétek el hogy nem is olyan régen még én is ezeket használtam.csak ezek a termékek az idő multával tönkre teszik a bőrt.én olyan kozmetikumokat használok amik természetes összetevőkből készülnek.igaz eg yalapozó nem 600 forint hanem 3900 forint.és 3 hónap garancia van rá.viszont nagy előnye hogy sokáig elég.
2010. ápr. 5. 15:04
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Imádom a Essence termékeket. Fiatalosak, jó minőségűek iszonyat jó áron vannak,és hosszantartóak. Az alapozók is elég jók :)
2010. ápr. 5. 15:41
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszike nektek is:)
2010. ápr. 5. 16:27
 6/16 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem nem jók... Eddig volt egy por állagú alapozóm és egy szemceruzám ebből a márkából. A szemcerka kb 10 perc után lekopott (vagy még annyi ideig se tartott) az állítólagosan mattító hatású alapozó pedig semmit sem segített, még jobban csillogott az arcom tőle és ilyen apró csomókba állt össze (ami nem tudom hogy történhetett meg por alapozónál)... Van egy szinte teljesen használatlan doboz ilyen alapozóm, soha többé nem raknék belőle az arcomra... Inkább válassz valami drágább de egyben sokkal jobb minőségű terméket. Nekem a Maybelline és a Rimmel vált be. Szerintem egyáltalán nem drágák, és nem mindegy mit kensz az arcodra, főleg hogy az alapozó egész nap rajta van... Érdemesebb főleg alapozóból egy drágábbra beruházni.
2010. ápr. 5. 18:01
 7/16 anonim ***** válasza:
67%
Az előző vagyok -> Most jutott eszembe, hogy korrektorom is van Essence. Eléggé érdekes színe van, ilyen sárgás... Ez a legvilágosabb, azért választottam, mert a következő árnyalatú meg sötét lett volna. Rendesen sárga színe van, nem tudom, hogy kinek találták ki, szerintem a kínaiaknak... Nagy valószínűséggel ott gyártják ezeket a termékeket.. Bocsi, ha kemény voltam, de szerintem pénzkidobás ezt a márkát venni, és nem akarom, hogy mások is így járjanak, mint én...
2010. ápr. 5. 18:07
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

az alapozó nekem bevállt, a szemceruzájuk most keményre sikerült :S

korrektor is jó meg a púder (szerintem)

2010. ápr. 5. 18:45
 9/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

A 18:01-es válaszoló nem tud olvasni?

"...nem állok úgy anyagilag hogy meg engedhessem magamnak"

Mindegy megpróbálom az Essence alapozót,púdert...Korrektort szerintetek vegyek?

2010. ápr. 5. 19:06
 10/16 anonim ***** válasza:

én miss sporty korrektort használok 500 ft és megvagyok vele elégedve :)

olyan mint egy rúzs ^^

2010. ápr. 5. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!