Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyibe kerül, és jók az...

Mennyibe kerül, és jók az Essence termékek? (alapozó, púder, korrektor)

Figyelt kérdés

Csak a hab állagú alapozó érdekelne.És hogy korrektorból,púderból milyet vegyek.Mennyibe kerülnek?Ne mondjátok hogy a Maybellin meg a Loreal jobb,vagyis tudom hogy jobb,de nem állok úgy anyagilag hogy meg engedhessem magamnak azokat!:(

Úgyhogy csak arra kérnék választ hogy korrektorból és púderból milyet ajánlotok,meg hogy mennyibe kerülnek(alapozó is)...

Előre is köszike:)

2010. ápr. 4. 19:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
szerintem vegyél nekem nagyonjol bevált
2010. ápr. 6. 12:00
 12/16 bettv válasza:

Vettél?

mert ha vettél és te is jónak találod akkor szerintem én is veszek!

2011. febr. 26. 20:39
 13/16 A kérdező kommentje:

Hali:)

Vettem hab állagú alapozót,egész jó:)

De valahogy nekem nem volt az igazi,ezért beszereztem egy drága alapozót,és így látszik a különbség:)De nem bántam meg mert még használom a habosat is.

A korrektor is nagyon tetszik:)

Korrektorból nem találtam jobbat,már van itthon drágább is,de az essences veri mindegyiket.

Nekem a forgetit! van,és ha ráteszem a radiátorra kicsit felmelegszik,úgy nagyon könnyű vele dolgozni.

Én azt mondom próbáld ki,és ha nem jön be akkor is csak pár száz forint ugrott.

Amúgy ha érdekel még az XXXL Nudes szájfény is csodálatos(illlat,tartósság),és a szemhéjtusok is szuperek:D

2011. febr. 27. 09:13
 14/16 bettv válasza:
Én is vettem nagyon jó!! :) :P
2011. márc. 5. 16:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Az essence hab állagú alapozó itt Komlón 1099ft :)
2011. máj. 27. 23:12
 16/16 anonim ***** válasza:
nekem van essence korrektorom, szeirntem nagyon jo :) mar nem az elsot hasznalom :)
2012. máj. 6. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!