Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A Maybelline New York termekek...

A Maybelline New York termekek legujabb alapozojat vettem most nem reg kb egy hete. Mit ajanlotok hogy tartos maradjon az alapozo?

Figyelt kérdés
Nagyon jo,szepen lehet banni vele es meg pattanasaim sem lesznek tole.Reggel mikor folteszem nagyon szepnek tunik az arcom,tisztanak,de delutanra mikorra hazaerek az iskolabol ugy tunik mintha egy-egy helyen osszecsomosodna,pedig keveset szoktam tenni.Egy-egy helyen pedig teljesen beszivodik.
2009. ápr. 10. 15:24
 1/2 anonim ***** válasza:
én az alapozóra szoktam egy kis púdert tenni, mert az szárít, így kevésbé zsírosodik/csomósodik.persze kis mértékben teljesen normális a nap végére.
2009. ápr. 10. 15:50
 2/2 A kérdező kommentje:
En is szoktam tenni egy lehelletnyi pudert es megis mindig megtortenik.
2009. ápr. 10. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!