Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Jók a Miss Sporty termékek?

Jók a Miss Sporty termékek?

Figyelt kérdés

Vennék,mert nem drága.

alapozó,púder,szemceruza?

2011. máj. 11. 18:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jók, nekem ilyen alapozóm és körömlakkom van. Szeretem.
2011. máj. 11. 18:21
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én tavaly egésznyáron miss sportys mattító alapozót használtam nekem tetszett,most pedig mis sportys szempillaspirálom van(PUMP UP LASH) ezis szintén bevált:)a szemceruzák sem lehetnek rosszak...emberfüggő szerintem hogy kinek mi jön be mi válik be:)én középkategoriába sorolnám:)
2011. máj. 11. 18:23
 3/17 anonim ***** válasza:
88%
Nekem eddig szempillaspirál és szájfényem volt miss sporty-s nekem mindig bejöttek jók voltak.
2011. máj. 11. 18:24
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
nekem mindenféle miss sportys kencém van, mind jó!
2011. máj. 11. 18:26
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem körömlakkom van kettő.Egy kék,na az úgy ahogy van fos.6 réteg után se látszik rendesen.

És egy fehér francia manikűrhöz.Az jó volt,de egy fél év után összecsomósodott,és most nyúlik mint a takony:D

Én nem ajánlom.Ebben az árkategóriában csak az Essence nagyon jó:)

De az tényleg szuper,pedig én drágább cuccokat is használok!

2011. máj. 11. 18:34
 6/17 A kérdező kommentje:

Gondoltam még az Essence termékekre én is,de maradok szerintem a Miss Sportnál,tiniknek való,ha nem jön be,akkor se vesztek sokat.

Köszönöm,mind hasznos volt :)

2011. máj. 11. 18:57
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Az Essence-t én is csak ajánlani tudom:) Miss Sporty holmim is van pl folyékony szemtus, azzal nagyon elégedett vagyok.
2011. máj. 11. 19:07
 8/17 A kérdező kommentje:
Az áruk sem vészes,meg kell hagyni :)
2011. máj. 11. 19:15
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Emberfüggő.

Én pl. próbáltam már miss sporty és essence szemhéjtust is, egyik sem vált be igazán. Aztán vettem Lady Ann tust. Nagyon egyszerű vele bánni, nem ecset, inkább filc. Nem szárad meg rögtön, úgyhogy fültisztítóval könnyen lehet korrigálni, ha kell, viszont, ha megszáradt, ott is marad. Tust csak akkor használok, ha haverokkal megyek ki szórakozni, esetleg este bulizni. Egy egész estés bulin, koncerten, ahol meleg volt is megmaradt és nem kenődött.

Szóval én azt vallom, hogy ki kell próbálni, mert lehet, hogy épp egy alig ismert márkájú termék válik be.

Nekem miss sportys szájfényem volt, na azt nagyon imádtam :)

16/L

2011. máj. 11. 19:26
 10/17 A kérdező kommentje:

Pont előző héten vettem Lady Ann tust,és még nem volt alkalmam kipróbálni,végre valaki aki belelát a fejembe.

Örülök,hogy akkor jó vétel volt,te mennyiért vetted?

Köszönöma a választ,mondjuk a sminkek is emberfüggők :)

2011. máj. 11. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!