Mit csináljak, hogy anyum megengedje a piercinget?
Na, mennyi idióta válasz. Nekem 15 éves korom óta van piercingem, most 21 vagyok, egyiket sem bántam meg. Pedig nyolc van. Igaz, hogy én body piercer vagyok :) Na szóval, 14 éves kor felett nem kell szülői beleegyezés. Persze inkább beszéld meg anyukáddal, mert jobb a békesség. Mondd meg neki, hogy ez is csak olyan, mint egy fülbevaló, semmivel sem komolyabb. Ígérd meg, hogy csak nagyon pici ékszert rakatsz bele (vannak olyan orrpiercingek, amik kb. homokszemnyi nagyságúak), aztán ha már megszokta, cseréld ki akkorára, amekkora neked tetszik. Ha a suli miatt kifogásolja, akkor mondd neki azt, hogy van olyan tanár a suliban, akinek szintén van orrpiercingje. Meg hogy valamelyik másik osztályban a legjobb tanulónak van (tehát nem rosszabbak a jegyei, nem húzzák le a tanárok). Aztán meg lehet arról is dumálni neki, hogy ne aggódjon a fertőzés miatt, mert ha szépen letisztítod minden nap a sebet, akkor tuti nem lesz semmi baj.
A mágnesest nem ajánlom. Nekem volt olyan 12 éves koromban, mert nekem sem engedték, hogy legyen. Négyet hagytam el, pl. úgy, hogy tüsszentettem egyet és elrepült, meg elfelejtettem, hogy ott van, orrot fújtam és lepottyant, elgurult a buszon. Nem is nagyon tart a mágnes. De ha venni akarsz, minden olyan boltban kapható, ahol ékszert/testékszert árulnak. Mivel nem írtad, melyik városban szeretnéd megvenni, hiába mondom, hogy a pécsi Silver Stone boltban kapható, mivel nem valószínű, hogy pont itt laksz. De mondom, menj be bárhová, lesz. Pl. Árkád - Apacs Ezüst, ők is árulják, vagy ha valahol éppen nincs, akkor is meg tudják mondani, hol vehetsz ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!