Mit csináljak, hogy anyum megengedje a piercinget?
Hát lehet én vagyok konzervatív, de 12 évesen még kissé korainak gondolom ezt a dolgot.
Egyébként ezt szülője válogatja, ha anyud nem igazán van oda ezekért a dolgokért akkor ez elég nehéz menet lesz. Nekem pl anakidején mikor ez nagy divatba jött, anyum kérdezte hogy akarok-e, de én nem akartam. Öcsém bezzeg igen, de neki nem engedte, mégis rakatott a nyelvébe és anyum kiszedette vel. Most hogy 18 lett, már megcsináltathatja magának mert már nem jár suliba. Anyum főleg ezért nem engedte neki. Szóval nem tudom hány éves vagy, de szerintem pihentethednéd egy kicsit ezt a kérdést. Legyél nagyon "jö" és hozakodj elő később ezzel a kérdéssel, mert ha megcsináltatod az engedélye nélkül, azzal csak még rosszabb lesz a helyzet. Azt pedig ne mond, hogy másnak is van, mert az anyukák ezt nem szeretik hallani.
Melyik őrült csinál egy 12 évesnek piercinget???
Jézusom!
Tudom! :)
Az egyik választól sokkot kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!