Kinek tetszik a fültágító?
Nekem tetszik és van is. Jövőre az esküvőmön is bent lesz, nem veszem ki vagy takarom el, hozzám tartozik, mint ahogy a tetoválásaim is 🙂
Sőt, a vőlegényemnek is van mindkettő (még az előtt volt mindkettőnknek, mielőtt megismerkedtünk, először fel sem tűnt egyikőnknek sem, hogy a másiknak is van, nekem eltakarta a hajam😃)
Gratulálok az intelligens hozzászóláshoz.
Gondolom anyád is ilyen IQ szinttel rendelkezik, mint te. Főleg, ha egy ekkora tajparaszt senkiházit nevelt. Inkább szopott volna ki apád faszából, jobban járt volna a Föld népessége.
Gondolom, ha az életedet kéne megmentenem (sebész vagyok egyébként, nem mellesleg a párom keresett jogász), nem lenne a testmódosítással és a stílusommal problémád...
Neked is érdekes a stílusod, éppen olyan, ahogyan a fültágítósokét képzeltem. Tényleg pont olyan. Na mostan, hogy a kérdése is válaszoljak, nagy igazság, hogy a rossz orvos is sokkal jobb, mintha nem lenne orvos, de ha lenne választási lehetőségem, akkor nem a te segítségedet kérném. Nem a fültágítás miatt, hanem azért, amit közben megtudtam rólad. Szerintem miattad törölték a hozzászólásomat. ( Ha nem, akkor elnézést kérek! ) Ez a felnőtthöz méltatlan árulkodás, plusz a szólásszabadság korlátozása alantas személyiséget jelent, mindig azt jelenti, és ez már nagy baj.
( És ne dicsekedj a szakmával! Nem az az értelmiségi, aki sokat tanult, hanem akinek sok kérdése van.)
Szerintem pedig pont nem egy ember stílusa fogja meghatározni azt, hogy valaki milyen ember, milyen szakember (legyen az orvos, jogász, tűzoltó, üzletember, stb).
Az,hogy én így érzem jól magam, ahhoz senkinek semmi köze.
Ha neked szilikon melled/ráncfelvarrásod/műszempillád, stb lenne, nekem se lenne egy rossz szavam se, nem különítenélek el "más fajhoz".
Minden ember máshogy érzi jól magát a bőrében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!