Miért undorító a fültágító egyesek szerint? O. O És miért főleg lányokon? Miért, akinek nem tetszik annak nem mindegy, hogy egy fiún vagy egy lányon lát iylet? O. O
Akinek tetszik, vagy van neki az írja le, hogy miért. :D Ez is érdekel :D.
Nekem nagyon tetszik minden ilyen testmódosítás! Eleinte a lógó fülcimpám miatt akartam, de mára már beleszerelmesedtem!!Sosem válok meg tőlük! *_*
Kort, nemet írjatok légyszi!!! *_*
16/L
a nem tul nagy (7-11mm) szerintem ok, sot esetenkent szepnek mondhato ekszer. az ennel nagyobb mar taszito, legalabbis szamomra.
viszont egy igenyesebb munkahelyen nem valoszinu h toleraljak. ez most meg lehet h nem tunik fontosnak de majd mikor 20onevesen munkat keresel, meglatod.
azonkivul... lattad mar fultagitos igazolvanykepet? szembol szornyen idetlen, 1 kis cuki ful es 1 nagy logo vmi tuloldalt. a kepen csak ennyi latszik az egeszbol. azonkivul h nevetseges, CV stb eseten ismet nagy minusz lehet. a masik hatranya szerintme h akarcsak a tetko, egy eletre szol (na jo, lezer, plasztika stb de ez koltseges es az eredmeny sem tokeletes) tehat ha nehany ev mulva meggondolod magad (es igenis, 5-10 ev alatt annyit valtozik a legtobb ember h mar magara sem ismerne!) nagyon nincs amit tegyel. en nem undorodok tole, sot van akin tetszik de magamnak nem tennek. na meg ha latom mindig csak arra gondolok h ez mar csak ilyen lesz 70 evesen is.
Nekem nincs, bár tetszik, szeretnék ,mondjuk én az úgymond "civilizálatlan" törzsek felé való tisztelet miatt csinálnám. Nagyon bejönnek ezek a törzsi dolgok :D
Amúgy meg idővel össze szűkül ha kiveszik.
ha meg nagyon nagy akkor megfogják össze varrják és annyi.
Amm de szerintem is a nagyon nagy már nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!