Mekkora fültágító mutatós?
Figyelt kérdés
Mármint nem szeretnék nagyon nagyot. mekkora az ami még mutatós?2011. szept. 26. 19:19
1/12 anonim válasza:
nekem pl. 8,2-es van, az még teljesen jó, nem deformálja a fülcimpát annyira, mint pl. egy 2 cm-s... :)
de sztem max 1 cm-ig jó...
viszont rá lehet szokni, nekem is marha nagy a kísértés, hogy tovább tágítsam, de tartom magam az elhatározáshoz, hogy tovább NEM :D
2/12 A kérdező kommentje:
esetleg képet nem tudnál nekem küldeni róla hogy milyen?:)
2011. szept. 26. 19:48
5/12 anonim válasza:
7/12 anonim válasza:
owner, a tiéd is rusnya :D mintha egy bútor/játék műanyag darabja lenne. gyerekek, adjátok már meg a módját. am nekem max 3 :D az még olyan kis cuki.
8/12 anonim válasza:
16:08 ~ a 3 milis egy elbaszott szúrásra emlékeztet engem.
9/12 anonim válasza:
TÉGED. de az nem baj ;) sajnálom, hogy rosszul esett :(
10/12 A kérdező kommentje:
húú köszi :D hát nekem már az első is tetszik:D
de a második:DDD igen valami akkorát szeretnék.. de lehet hogy nekem túl nagy...:/
2011. szept. 27. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!