Kinek tetszik a fültágító?
Figyelt kérdés
2009. márc. 7. 19:05
22/45 anonim válasza:
nekem 14es van, és lány vagyok,. ha szilikonosat raksz be, akkor nem nyúlik lejjebb. ha megmosod rendesen, akkor nem lesz büdös. és fokozatosan 2mm-erenkénti kisebb tágítókkal igenis össze lehet szűkíteni, és nem csak plasztikai sebész varrja össze, hanem egyre több piercinges és tetoválószalonban...pffff
23/45 anonim válasza:
nekem jelenleg 22mm-es a tágítóm.14évessen kezdtem.Félig megbántam de félig nem.
24/45 anonim válasza:
Akkor fél-hülye vagy. Vagyis fejlődsz. Gratu! ( Dr. F.)
25/45 anonim válasza:
Nekem bejön...
Van is. 14-es mindkét oldalon. De nem akarok nagyobbat.
25/F
26/45 anonim válasza:
Te is fejlődsz! Gratu! :-DDDDDD
( Pocok)
27/45 anonim válasza:
nekem is van, bal2mm, jobb6mm.és egyre nagyobbak o.O ><
és imádomőket a piercingjeimmel együtt. <3
15L.
28/45 anonim válasza:
Undoritó,szánalmas.(és elárul valamit a viselője IQ-járól)
29/45 anonim válasza:
30/45 anonim válasza:
Nekem se tetszik, se fiún, se lányon. Sokat számít az első benyomás, és mivel nekem személy szerint nem tetszenek ezek a fültágítók, ezért egy kicsit hátránnyal is indul nálam az a fiú, aki ilyet visel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!