Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A sminkelő lányok, sok nem...

A sminkelő lányok, sok nem természetes kencét használók tudják, hogy igazából mennyit ártanak a bőrüknek?

Figyelt kérdés

A drogériák, üzletek polcai tele vannak újabb és újabb sminkekkel, krémekkel... Ilyen-olyan csodát ígérő tulajdonsággal. Kakaó, eper, mangó kivonattal - hangsúlyozva azok előnyös tulajdonságait -, illattal, miközben ezek a krémek életükben nem láttak igazi gyümölcsöt, valamilyen mesterségesen gerjesztett borzalomtól ilyen a színűk, az illatuk...

Rengeteget - sok-sok híres márkát - szerencsétlen állatokon tesztelnek... [link]

[link]

Igazából ez a sok minden - természetes alapanyagot NEM tartalmazó vagy alig - csak árt a bőrnek.

Miért hisz mindenki a csodákban? Miért hiszi azt, hogy hosszú távon ez jó neki, a bőrének, a környezetének? Ennyire agymosottak vagyunk?

[link]

(Vigyázat, nagy nyomokban elrabolt életeket tartalmazhat! A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg házi kedvencét.)

2011. ápr. 8. 12:54
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

"Tudják, mert csak ebben a kategóriába jön mindennap egy okostojás, aki ugyanezt leírja...

Ember, üdv a civilizációban. Ha nem tetszik valami, nem kell használni, de másokat nem kellene agymosnod.

Attól, hogy magamra kenek valami büdös bioszert, nem lesz senkinek jobb. Ha 30 évesen felfordulok, akkor így jártam. Pech.

Az állatokon tesztelés megint más kérdés, de attól, hogy próbálsz nem olyat venni...ugyanaz lesz az állatok sorsa. De gondolom húst se eszel, mert nem akarod tudni, milyen kínzás az állatoknak egy vágóhíd"

Pont ez a baj, hogy a legtöbb ember így gondolkozik...ugyan az lesz az állatok sorsa. Mert mi birka magyarok miért is fognánk össze? Én személy szerint jobban érzem magam, hogy tudom, olyan tusfürdőt használok, ami miatt nem szenvedtek állatok....sajnálom , ha te nem így látod. Az meg, hogy húst eszünk, fogalmam sincs h jön ide...most nem a táplálkozásról van szó, hanem arról, hogy azért szenvednek az állatok, hogy te megvehesd a loreal meg a garnier krémedet, mert sznob vagy, és te olyat veszel...nehogy már a természeteset válaszd...és ráadásképpen még magadat is mérgezed vele, mert sz.rt se ér a granier krémed...

2011. ápr. 8. 13:36
 12/31 anonim ***** válasza:
A DM saját termékek nem tesztelnek.
2011. ápr. 8. 13:37
 13/31 anonim ***** válasza:
Szia! 100%, hogy tiszta termék, és nem tesztelnek állatokon. Ha érdekelnek a tiszta termékek, regelj az antalvali.com oldalon, itt megtalálod a mérgező hatóanyagok listáját! Sok sikert!:)
2011. ápr. 8. 13:38
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Én mióta alverde tusit használok elhagytam az rckrémet és a testápolót...nem száraz a bőröm. Ha mégis...jön a jól bevált olívaolaj.

Én személy szerint örülök, hogy ilyen kérdések jelennek meg az oldalon,és teljesen egyetértek a kérdezővel...engem is zavar, hogy az emberek ien agymosottak, ráadásul ha felhívjuk a figyelmét valakinek, még mi vagyunk a hittérítő idióták, akik mit kapálóznak itt az egészséges életmód érdekében.

Majd ha 60 évesen mellrákod lesz a dezodorban megtalálható aluminium származékoktól, amik eltömítik a pórusaid...majd akkor rájössz.

2011. ápr. 8. 13:42
 15/31 anonim ***** válasza:

13:38

Köszi szépen:) Meg is nézem azt az oldalt.

És az utolsóval nagyon is egyetértek, meg a többiekkel. Még mi vagyunk a szemetek, meg h.ülyék meg agymosottak mert tenni akarunk a rossz ellen.:)

2011. ápr. 8. 13:59
 16/31 anonim ***** válasza:
"Az állatokon tesztelés megint más kérdés" = igen, ez szerintem is rossz dolog, és igyekszem csak olyan terméket venni, amit nem tesztelnek állatokon. De ettől még semmi nem változik sajnos.
2011. ápr. 8. 14:16
 17/31 anonim ***** válasza:
én maradok az alverdénél, és a mannaszappannál...annál jobb nincs is. a bőrömre olívaolajat teszek, esetleg alverde bőrápoló olajat(a pacsulis áfonyás isteni) nyáron kakaóvajjal és olívaolajjal napozok...nemcsak, hogy olcsóbb, természetesebb, de még nem is kell napozás után 1 hétig vakarni magamról azt a fránya kőoljat... a tudatos kozmetikumok vásárlásával spórolni is lehet, és az állatoknak sem ártunk:)
2011. ápr. 8. 14:55
 18/31 anonim ***** válasza:

Én is igyekszem természetes összetételű termékeket használni. De tényleg nem kell máglya halálra ítélni azt, aki sminkeli magát.

De figyeljetek, ott van pl. a cigi. Ezzel az illető nem csak magát, hanem a környezetét is mérgezi. Vagy mondhatnám az autók kipufogóját, az UV sugárzást, a globális felmelegedést. Az egyén maga dönti el, hogy használ-e sminket avagy sem, nem minden smink teljesen kímélő a bőrrel, de ha azt állítjuk, hogy teljesen tönkreteszi, akkor hazudunk, hiszen ebben az esetben betiltanák a márkát.

Úgyhogy, a legnagyobb sajnálatra, ez a smink probléma még az egyik legkisebb probléma. :/

2011. ápr. 8. 19:52
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Leírva mindenki összefog, megosztja itt másokkal hogy nem használ állatkísérletes sminket, aztán kilép a gyk-ból és leül ebédelni egy jó ksi csikepörit vagy hambit. Este meg lefürdik valamilyen tusfürdővel, stb. stb.

Nem létezik, hogy mindenki aki az összefogás meg emberiség meg stb. dumát nyomatja, KIZÁRÓLAG természetes, nem kísérletes tusdürdőt, parfümöt, sminket, szappant, dezodort használ, nem eszik húst, más állati terméket sem és csak gyalog jár vagy bringával mindenhova.

Félre ne értsen senki, csak arra akartam rámutatni hogy sokszor összejönnek az emberek világmegváltani, ami mindössze annyiban merül ki hogy nagy szavakat használva leírják hogy ssze kéne fogni mert bezzeg én biosminket használok..... de az állatvédelem nem ennyiből áll. Nem annyiból, hogy alverdét használok. Mert mit sem ér ha megeszem utána a husit, meg beülök a kocsimba, és este Garnier tusfürdővel mosok hajat. Ki az aki MINDEN részletre odafigyel hogy semmiből ne olyat használjon/egyen, ami káros az állatoknak? Mert akinek ez sikerül, annak van egyedül alapja világmegváltani.

2011. ápr. 9. 11:33
 20/31 anonim ***** válasza:
utolsó,teljesen egyetértek...
2011. ápr. 9. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!