Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PG/53 ovu tesztet használok....

PG/53 ovu tesztet használok. Az természetes, hogy csak 1 napig mutatott "páfrányos" alakzatokat? Ez azt jelenti, hogy aznap volt tüszőrepedés, ugye?

Figyelt kérdés
Egyébként nem mindig tudom értelmezni, mi látható a mikroszkópban, sokszor ha sima víz éri, akkor is ugyanolyan amőbaszerű alakzatokat mutat, mint amikor nyállal vizsgálom.
2009. okt. 14. 14:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezért nem is olyan megbízható ez a teszt. Használj inkább ovulációs tesztcsíkot. Az elég jó.
2009. okt. 14. 15:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Sokan nincsenek vele megelégedve, köztük én sem. Nekem sajnos nem jött be. Össze-vissza mutatott mindent. Egyik nap páfrányos volt, másik nap buborékos, és így tovább... Volt, hogy menzesz alatt kíváncsiságból megnéztem, akkor is páfrányos volt. Sokan azt írják, hogy az ovu teszt sokkal megbízhatóbb!
2009. okt. 14. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!