Hogy lehet enyhíteni a szemöldökszedési fájdalmat?
Figyelt kérdés
Lécci irjatok tippeket,mert nem bírom elviselni amikor gyantázzák,vagy szedik a szemöldököm.jegeljem,vagy mi?2011. ápr. 4. 10:18
1/9 anonim válasza:
Miért nem szeded magadnak? Úgy nem fáj, és ha igen, akkor tarthatsz szünetet.
2/9 anonim válasza:
Gyantázás előtt nem tudom, hogy szabad-e, de szedés előtt mindig jól bedörszölömarckrémmel.
3/9 anonim válasza:
Én sem bírom, ezért is szedem magamnak, úgy nem fáj annyira, miután kitapasztalod hogy hogyan csináld. Én például egyik kezemmel felhúzom a szemöldököm és úgy szedem akkor nem érzem. Na meg hirtelen kell kirántani a szálakat.
4/9 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem is fáj. De tényleg.... Anyukám is panaszkodik, hogy neki is nagyon fáj, de ő még tüsszög is közben. Volt olyan ismerősöm, akinek meg az nem fájt, ha cibálták a haját... Fura dolgok ezek. :)
5/9 anonim válasza:
az segít ha elötte melegvizet juttatsz rá (pl: a kezeddel) mikor már érzed hogy meleg akkor kezd el kihúzgálni a szemöldök csipesszel ha pedig már kezd elmúlni a hatása akkor ismét dörzsöld be melegvízzel nekem bevált :) vagy a végén tegyél rá jégkockát bár attól közben nem lesz kibírhatóbb
6/9 LoweSpFluor válasza:
Ha magadnak szeded ki fürdés után(vagy ha csak simán kicsit bevizezed)és az ujjaddal kicsit felhúzod a bőrödet akkor kevésbé fáj :)
7/9 anonim válasza:
Szerintem ezzel mki máshogy van..főleg ahogy olvastam!
Én kozmetikushoz járok, ő gyantázza, de az nem fáj annyira, mint amikor otthon magamnak szedtem..:D
9/9 anonim válasza:
Ha más szedi akkor jobban fáj, te meg ha magadnak szeded akkor kitapasztalod hogy jobb, hogy fáj kevésbé. Előtte meg vastagon kend be valamilyen hidratálókrémmel. Hagyd rajta pár percig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!