Mi van, ha valakinek annyira fáj a tetováltatás, hogy nem bírja ki a fájdalmat?
Figyelt kérdés
A tetováló mit csinálhat ilyen esetben?Valami érzéstelenítőt használ?Természetesen arra gondolok,hogy már elkezdte a tetoválást csinálni...2011. szept. 2. 11:39
1/6 SzilKa válasza:
én kevertettem be lidokainos krémet ilyen célra, de ha valaki úgy sem bírja, akkor ennyi, nem csinálom tovább... Neki is szenvedés, én meg nem tudok szépen dolgozni, ha ugrál a fájdalomtól.
2/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
És mennyire gyakori kb,h vki lidokainos krémmel együtt sem bírja ki? Én attól tartok, hogy nem tudnám kibírni,ha tetoválnak,pedig nagyon akarok tetkót... :-/
2011. szept. 2. 20:24
4/6 SzilKa válasza:
Ha nagyon szeretnél tetkót, akkor próbáld meg azt, hogy megkéred a tetoválót, hogy először csak sima vízzel (ne festékesen) húzzon rajtad egy vonalat, annak nem lesz nyoma. S akkor még visszakozhatsz, ha nagyon durvának találod. Vagy találjatok ki egy olyan mintát, aminek ha csak egy pici része lesz kész elsőre (mert nem bírod a fájdalmat), akkor az önmagában is mutatós, de akár bővíthető is később.
(első voltam) :)
5/6 SzilKa válasza:
Még valami, Te magad is tudod csökkenteni a fájdalomérzetedet apróbb trükkökkel. Egyrészt legyél maximálisan egészséges és kipihent, ha lány vagy, figyelj arra, hogy ne a mensi időpontjára essen az alkalom. Szedj előtte vitaminokat, igyál sok folyadékot. Alkoholt bátorításképpen semmiképp ne igyál előtte, mert a vérbőség miatt még jobban fog fájni. Legyél nyugodt, és olyan tetoválóhoz menj, akiben maximálisan megbízol.
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat. Sokat segített :) A videót látva viszont eléggé betojtam megintcsak XD
2011. szept. 3. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!