Hogyan vegyem rá anyámat hogy hadd legyen póthajam (csatos) és pc-m?
Abban a bazi hosszú válaszban benne volt, hogy mit kellene mondani, nem csak a kiosztás. De bocs, rájöttem hogy a mai fiataloknál a szövegértés nehezen megy, a kötelező olvasmányokat is csak akkor olvassátok, ha egy sms-be belefér.
Sebaj, én nem vagyok az anyukád, azt csinálsz amit akarsz magaddal, de ha később ebből bármilyen hátrányod lesz, akkor úgyis te viseled a következményeit.
Hát ez nagyon gyerekeges hozzászólás volt:)
Megfogod bánni...pont a te korodba lettek nekem is piecingjeim...volt 8 db is...és most 20éves fejemmel kivettem nyelv kivételével mindegyiket, ami látszik!!
Tetoválásom szerencsére ott van ahol nem igen látszik...én is így álltam hozzá, mint te...meg hogy sose veszem ki!:D
Hát de elöbb utóbb ki kell...sajnos több helyre adtam be önéltrajzot..és nem igen kellettem így...mondjuk így se rózsásabb a helyzet!:)
De majd, ha végzel a sulival..elöbb utóbb megtudod, ha nem anyudák nyakán akarsz élni 40évesen is!:)
A póthaj még a jobbik eset...bár teljesen ellenzem, mert ink az eredeti hajadat ápold és nővesszed meg!:)
De ha szépen összevan vágva akkor nézhet ki jól!
Piecing meg ne ajakba...annyira tömeg pc..:D mkinek ott van...ha már valamit csinálsz akkor kicsit legyél egyedibb...ne tucat!:)
De am szerintem feleseges...nem leszel ettől se több, se kevesebb..:) HA meg azért, mert a baráti körödbe is mkinek van...hát így fogadjanak el és kész...:)
20/L
Akkor olvasgasd ezt:
"Kirúgtak a ruhám és a piercingem miatt"
Welcome to the real world, kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!