Hogyan tudnám meggyőzni anyámat?
Nagyon szeretnék industrial piercinget ( [link] ezekből a hagyományosat),de anyukám teljesen ellene van.Egyáltalán nem vagyok züllött,vagy ilyesmi,de neki ez jön le azokból az emberekből,akik piercinget viselnek.És én nem divatból szeretném,hanem mert nagyon tetszik.Persze én fizetném ki a szúratást.Van már egy orrpiercingem,azt is nehezen engedte meg,de amikor ezt megmutattam neki,szinte frászt kapott.Pedig ez nem egy örök dolog,a későbbiekben akár ki is vehetem.Esetleg tudtok valamit,amivel meggyőzhetném?
Köszönöm előre is : )
Mond meg neki,hogy bármikor ki lehet venni,és te fizeted stb. Mivel vetted rá az orr-ra??
Szerintem még fülön ez is jobban mutat mint orrban egy sima.
le lehet pontozni ,de nekem amugy tetszik.:D
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Hát akkor marad a további győzködés,egyszer csak beadja a derekát : D Azért hazamenni a piercinggel csak úgy nem mernék,mert abból igen nagy vita kerekedne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!