Én szeretnék ösztől modellkedni, de a szüleim szerint még várjak egy évet, és majd ráérek 9. be elkezdeni (most 13 vagyok). Hogyan tudnám meggyőzni őket? Ők azt mondtaák, hogy ha jól tanulok akkor mehetek. De az még 2 év. Akkor már nem lesz túl késő?
Én 12 évesen kezdtem a modellkedést, most 13 vagyok.
Nekem semmit sem romlott a tanulmányi eredményem, sőt jobbak lettek a jegyeim.
Többet tanultam, és ha valami munkám volt, akkor oda is vittem pár tancuccot, mert amíg sminkelnek, vagy a hajadat csinálják, addig simán lehet tanulni.És majdnem mindig ugyanazt a sminkest, meg fodrászt kapom, és még ki is szoktak kérdezni.:)
Úgyhogy szerintem mondd azt, hogy próbáljátok ki, és ha rosszak lesznek a jegyeid, akkor abbahagyod.
Bár van néhány ügynökség, ahol elég sokat kérnek kezdőpénzként, úgyhogy először megérné egy kisebb ügynökségnél próbálkozni, hogy ha nem megy, ne bukjatok el olyan sok pénzt.
Ráérsz még megbolondulnni pár év múlva hidd el.Én 16 évesen kezdtem,de visszagondolva ráértem volna egy évvel később.
Nem mindenkinek van akkora szerencséje mint az előző kislánynak.Meg lehet járni a legrosszabb utat is.Először adj a szervezetednek,hogy legalább egy kicsit kifejlődjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!