Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Én szeretnék ösztől modellkedn...

Én szeretnék ösztől modellkedni, de a szüleim szerint még várjak egy évet, és majd ráérek 9. be elkezdeni (most 13 vagyok). Hogyan tudnám meggyőzni őket? Ők azt mondtaák, hogy ha jól tanulok akkor mehetek. De az még 2 év. Akkor már nem lesz túl késő?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja hogy van hozzá tehetségem, és én ezt szeretném csinálni.
2009. nov. 15. 12:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Én 12 évesen kezdtem a modellkedést, most 13 vagyok.

Nekem semmit sem romlott a tanulmányi eredményem, sőt jobbak lettek a jegyeim.

Többet tanultam, és ha valami munkám volt, akkor oda is vittem pár tancuccot, mert amíg sminkelnek, vagy a hajadat csinálják, addig simán lehet tanulni.És majdnem mindig ugyanazt a sminkest, meg fodrászt kapom, és még ki is szoktak kérdezni.:)

Úgyhogy szerintem mondd azt, hogy próbáljátok ki, és ha rosszak lesznek a jegyeid, akkor abbahagyod.

Bár van néhány ügynökség, ahol elég sokat kérnek kezdőpénzként, úgyhogy először megérné egy kisebb ügynökségnél próbálkozni, hogy ha nem megy, ne bukjatok el olyan sok pénzt.

2009. nov. 15. 12:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Ráérsz még megbolondulnni pár év múlva hidd el.Én 16 évesen kezdtem,de visszagondolva ráértem volna egy évvel később.

Nem mindenkinek van akkora szerencséje mint az előző kislánynak.Meg lehet járni a legrosszabb utat is.Először adj a szervezetednek,hogy legalább egy kicsit kifejlődjön.

2009. nov. 15. 13:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Itt nem az a gond, hogy leromlanának a jegyeid, mert ha eddig jó tanuló voltál, akkor valószínűleg a modellkedés mellett is odafigyelnél. Itt az a gond, hogy a 13 éves kor még nagyon fiatal, hiába, hogy sokan ilyenkor kezdik, akkor is. A szervezeted még fejlődésben van, így se a sok smink, se az ügynökségek által megkövetelt fogyókúrák nem tennének jót neked. Ennyi idősen még egyáltalán nincs kialakulva a testalkatod, 18 évesen már igen. Ha van hozzá tehetséged, akkor ezt pár év múlva is értékelni fogják, igaza van a szüleidnek!
2009. nov. 15. 14:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Korábban elekzdtem nőiesedni mint a többi korombeli,igy ez nem akaoz gondot.Igen az igaz, hogy a stessz tönrke tehet még most.Szerencsérea fogyókúrát messzire elkerülöm, hiszen vékony vagyok, és csak hasra hízom, de az ellen meg felülésezem, de köszönöm szépen a tanácsokat.Egyébként mi melyik ügynökségén vagytok?És ezek mennyire drágák.És azt elfelejtettem leirni, hogy egy hatosztályos gimibe járok, amit most kezdtem.
2009. nov. 15. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!