Modellkedni szeretnék, mit tegyek? 15/l
177 cm vagyok és 52 kg
derékbőség 65
csípő 85
mell 90
ovális vagy szív alakú arcom van,ilyesmi ahogy kinézek. [link] Nem tudom eldönteni.hosszú aranybarna a hajam,zöld a szemem,nagyon fehér bőröm van.Azt mondják szép arcom van,különleges.Én egyáltalán nem tartom magam se különlegesnek de még szépnek se néha.Sőt ahogy így nézem lehet dagadt vagyok én ehhez,vastagok a combjaim.Nem tudom mit kéne ide írni magamról.Nem igazán tudok erről semmit. Csak szeretném kipróbálni.Nincs sok veszteni valóm.Ezen a héten szedik le a fogszabályzóm és kicsit lelkes vagyok miatta :) amugy fotós szeretnék lenni,már tanulgatom is.Mit tegyek hogy modellkedhessek?egyáltalán elég ez ahhoz?Nem vagyok dagi?:s ja és ne kezdjetek el vitatkozni,hogy nincs jobb dolgom meg hasonlók.Tudom,tisztában vagyok azzal,hogy hajnali 4óra van de nem tudok aludni!! :( :D
keress fel egy ügynökséget szerintem is. 177 cm magashoz nekem ideálisnak tűnik az 52, de függ ez attól, hogy milyen a csontozatod. a csípőd viszont elég széles.
a modellek igyekeznek elérni a 90-60-90 méretet.
sok sikert
üdv
Szia!
Miért nem teszel fel egy képet, ha modell leszel akkor úgyis látni fogunk :) Így legalább tudunk segíteni abban amit kérdeztél :)
De szerintem is fordulj egy ügynökséghez, nem veszíthetsz semmit. Egyébként nem hinném hogy vastagok a combjaid, de ha jól nézel ki nem hinném, hogy ez modellkedésnél akadály lenne, hiszen nem csak egyforma testalkatú modellekre van szükség :) Sok szerencsét!
F/18
hát jó :)küldök én pár képet.Csak egy kis segítség kellene:D
nem sokat vagyok gépnél,nem értek hozzá :D kicsit gáz,de ez van.Szóval akkor,hogy is kell képet küldeni meg ilyenek?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!