Szabad magát festeni egy 13-14 éves lánynak?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok(nov.ba leszek 14)és festem magam(szememet kihúzom szemceruzával+szempillaspirál+szemhélyfesték+szájfény!Szerintetek szabad?vagy később megfog rajtam látszani??(hallotam hogy később megfog látszani)2009. febr. 25. 22:24
31/36 anonim válasza:
akk miért írta a kommentben h 19?:D
32/36 anonim válasza:
Egy tanárnőm mesélte, hogy régebben mindig smineklte magát, aztán egyszercsak fura kiütések lettek a bőrén. Elment egy bőrgyógyászhoz, aki két év (!!!) alatt rendbehozta. Szóval nem hiszem, hogy megéri.
33/36 anonim válasza:
szerintem korai
de akkor most hány éves vagy??OMG...
34/36 anonim válasza:
énis 13 vok.de nemengedik h mindig fessem magam.
és télleg láccani fog rajtad.20éves korodra bőröd tönkrem1.
35/36 anonim válasza:
anyukám(54) is 13-14 évesen kezdte az alapozót/szempillaspirált szájfényt, és most a (jó minőségű!!!) alapozótól olyan a bőre mint a babapopi:-D szóval nyugodtan.
36/36 Rékee válasza:
Szerintem nyugodtan festheted magad deh alapozot púdert korrektorokat ne használlj mert csak késöbb ráncosodni fogsz tölük szemcerka szempilllaspirál szemhélyfesték rúzs/szájfény ennyit nyugodtan ha rendezvényekre mész lehet pudert korrektort deh iskolába csak a felsoroltakat Rékee 17 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!