Szabad magát festeni egy 13-14 éves lánynak?
hmm..ha azt is modnanank hogy ne fessd magad akkor ugyis festened.. szoval manapsag mar mident koran kezdunk el :)
en is 14 eves korom ota festem magam.. de minimalisan festettem szajfeny es szemhelypuder...aztan majd kesobb picivel jott a szempilla spiral es szemceruza is.. de szerintem nyugodtan festheted sozlidan magad.. hisz ma mar jo keszitmenyek vannak amitol nem rancosodsz :)
meg nah aztan ugyis beleunsz.. :)
en is eddig szinte minden naop festettem magam 2 evig de mar meguntam en is szoval mostmar alapozo az mindig van rajtam..es altalaba meg szemoldokom kivan picit festve.. nah de ha van kedvem akkor rendesen kifestem magam :)
2009. febr. 26. 13:21
18 éves lány vagyok, egy évben max 2* festem ki magam, akkor is ha olyan alkalom van. felesleges. Az ép eszű férfiak a természetes szépséget nézik, nem pedig azt, hogy hány kiló festék van rajtad. Amúgy meg mindent szabad.
2009. febr. 26. 16:26
sztem csak rúzzsal,meg szájfénnyel festegesdd magad,mert hamar ráncosabb leszel...
én csak ezekkel szoktam!!!!!
2009. febr. 26. 16:32
Én is 13-14 évesen kezdtem el magam sminkelni, de csak szemceruzával, később meg jött a korrektor, púder, szemspirál. Ha természetes sminket használsz, akkor nem baj, ha fested magad, viszont akkor mindenképp válassz olyan arcápolási szereket, amik rendesen tisztítják a bőrödet. Én Clean&Clear-t használok és szép tőle a bőröm.
2009. febr. 26. 16:48
15/36 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat!
én is 14 évesen kezdtem festeni magam.most 20 vagyok.kezdő lévén (így visszanézve a fotókat) elég erősen festettem magam ami nem állt jól.finom vékony vonalak alul (és felül is) + szempillaspirál.én is úgy hallottam h meg fog látszani mert végülis nem tesz jót a szemnek.elalvás előtt meg el ne felejtsd lemosni.
2009. febr. 26. 23:46
szájfényt hagyd el, az már túl kúrvás. a többi jó
2009. febr. 26. 23:48
18/36 anonim válasza:
Hát az egy dolog hogy szabad, de 10-15 év mulva megbánod, hisz te még anyit fetheted magad.A festékeknek köszönhetöen a böröd ráncosodni kezd.Nekem van egy tanárnöm akivel ugy mond jóba vagyok, elmesélte nekem hogy fiatal korába nagyon sokat festete magát és nagyon sok festéket tett magára ez által éretebnek is nézett ki. Most 67 éves és festék nélkül még az üzletbe se mer elmenni mert rémesen néz ki.És amugy is a festék nem sokat ér 14 évesen ugy fogsz kinézni mint egy 18 és 18 évesen mint egy 25 és ez nem jo az emberek azt szeretik ha fiatalnak nezik biztos nem esne jól ha 19 évesen mész az utón és egy 12 éves lemagáz
2009. febr. 27. 06:22
Én 12 éwesen kezdtem el festeni magamat... és suliba is. Akik választoltak erre a kérdésre sokan akik azmondják h ne fesd magad csak megvédeni akarnak.! De ha szétnézünk szinte minden tinilány festi magát...
2009. febr. 27. 08:30
20/36 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: