Szabad magát festeni egy 13-14 éves lánynak?
Lehet, de minek fested magad?
Előbb tanuld meg kinyitni a MHSz-t, utána a sminkelést.
Igen, el tudom képzelni, hogy meg fog látszani. Most még a természetes szépségednek kellene, hogy sugározzon rólad, a 'bársonyos bababőr' ilyen idősen. Valószínű, hogy idő előtt ráncosodsz majd, sztem nem éri meg :)
Egyébként tényleg előtte helyesen írni kellene megtanulni, és aztán a szemhéLYfestéket használni :P
14 évesen minek sminkelni magatokat?
Már bocs de ilyen fiatalon fölösleges tönkretenni a bőrötöket,a szemeteket,mert a szemfestékek a szem köré is beszivódnak és ott még érzékenyebb a bőr.
Meg hát ettől nem lesztek szebbek,ne a többieknek akarjatok megfelelni,hanem magatoknak.14 évesen nem lesztek jobbak sminkkel.
Múltkor egy általános suliban voltam,és hogy néznek ki a mai 7. 8. asok oO !sokkal idősebbnek néznek ki,de nem természetesen,hanem mint vmi k*rvák...meg az öltözködésük is :O
És tényleg nem tesz jót ha mindennap festitek magatokat...
mikor a többiek 30 évesen ráncosak lesznek,ti akkor élhettek igazán..
Nos én 19 éves vagyok,és csak buliba festem ki magam.Hétköznap,egyetemen minek festegessem magam...fölösleges...meg hát egy pasi ne a sminkembe szeressen bele,hanem belém:P
Szabad - ha te szeretnél 40 évesen olyan bőrt, mint más 80 évesen - akkor nyugodtan. Amit írtál, abból garantált ez a hatás.
De van még egy: van ismerősöm, aki már nem tudja befesteni a szempilláit. Azonnal allergiás lesz, és hetekig küszködik (gyulladt vörös, könnyező szemekkel) egyetlen festés után. Néha kiütést is kapott már ilyentől. Csak néhány éve jelentkezett a gond - régen semmi probléma nem volt ezzel.
Szabadni szabad, de nem érdemes ennyi idősen.
nem olyan rég voltam hospitálni egy gimnáziumban, és a lányok nagy része nálam 10 évvel idősebbnek nézett ki az agyonsminkelt arcukkal, pedig egy 23 éves felnőtt nő vagyok. egyébként én is sminkelem magam, csak engem a nőrokonok megtanítottak a helyes sminkhasználatra, ami kiemeli az előnyös vonásokat, nem pedig vmi ordenáré mázolmány. mellesleg 16 évesen kezdtem sminkelni, szigorúan buliba engedélyezte édesanyám, suliban szó sem lehetett róla. egyetemen kezdtem magam nappalra is sminkelni, de kizárólag szolidan.
én nyáron leszek 15....14.szülinapom óta festem magam,de csak vékonyan szemcerka,+nagyon néha szempillaspirál,de azt nem szeretem.....
szerintem neked is elég lenne még a szemceruza!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!