Szabad magát festeni egy 13-14 éves lánynak?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok(nov.ba leszek 14)és festem magam(szememet kihúzom szemceruzával+szempillaspirál+szemhélyfesték+szájfény!Szerintetek szabad?vagy később megfog rajtam látszani??(hallotam hogy később megfog látszani)2009. febr. 25. 22:24
21/36 anonim válasza:
Háát szerintem szabad, de mértékkel... Sose szabad túlzásokba esni...
22/36 anonim 

válasza:

A lényeg hogy soha ne feküdj le sminkben,moss le mindent,jo alaposan,szemet,arcot.A szemről a sminket leszedheted krémes vattapamaccsal is.Utána használhatsz valami krémet is,arcra,szemkörnyékre.Arra azért figyelj hogy tényleg ne legyen túl erős,főleg suliba,meg hogy mi az ami jol áll neked,és mi az ami nem.Ha te sminkben érzed jól magad,nem kell róla lemondanod.Én több mint 10éve festem magam,naponta,volt hogy háromszor is,semmi nem látszik a bőrömön.24éves
23/36 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. márc. 1. 14:02
24/36 anonim 

válasza:

hát,ha azt akarod,hogy kihulljon a szempillád,és ráncos legyen a bőröd 25 évesen..barátnőm sminkeli magát,de szegénykém úgy néz ki,mint egy sarki k....sokkal szebb,ha nincs kismilnkelve..az más,ha mondjuk egy buliba,finom kisminkeled magadat,de suliba...
25/36 anonim válasza:
szerintem felesleges. 14 vagyok lassan 15 de nem hiányzik h a nagyobbal alkalmakon kívül kifessem magam.fiukat sem zavarja.jó korrektort használok de azért az más.azt szerintem már fiatalbb korban is simán lehet ha szükséged van rá.
26/36 anonim 

válasza:

Én 13 évesen kezdtem sminkelni és suliba tartottam is az alapozó+púder+szempillaspirál"labelló v szájfény felállást 18 éves koromig.Oda nem is kell több,mert a tanárok bezsólnak.
Buliba,nos 14 évesen mentem először, oda azért rám is több került.Sokkal több(nyááá emlékszem milyen gyönyörű szemem volt,még a glamour újságból néztem ki:D).Biztos megfog ártani,jó ráncos öregasszony leszel,de addigra már ki fog nézniXD
20/L
27/36 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. ápr. 5. 20:03
28/36 A kérdező kommentje:
Szerintem fölösleges ilyen fiatalon a smink! Én 19 éves vagyok, de csak ritkán használok sminket! Ilyen fiatal korban még a természetes szépség legyen a fontos! Ha 14 évesen szükségetek van a sminkre, kérdem én, 40 évesen, mikor már ráncosak lesztek mit tesztek magatokra? Sztem ráértek vele később foglalkozni!!
2009. máj. 11. 12:50
30/36 anonim 

válasza:

"13 éves lány vagyok(nov.ba leszek 14)"
akkor ez mi?????????:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!