Szeretitek az Il Makiage-t? (mik a tapasztalatok? )
Én szeretem.
A termékek nagyon jók. Széles a paletta, nem csak 10-15 szín közül tudsz választani. Az összetevői teljesen természetesek, nem káros a bőr számára. Egy jó smink elkészítéséhez pedig nem csak a jó termékek, hanem jó ecsetek is szükségesek. Az Il-Makiage-nak pedig vannak saját ecsetei is.
Az Andrássy úton található iroda pedig nagyon szép,igényes.
A tanfolyam nem kötelező. De sok olyan ember van,akiben már megfogalmazódott az a gondolat,hogy szeretne megtanulni sminkelni. És itt erre is van lehetőség.-
Szerintem ha egyszer kipróbáljátok - az Andrássy úton kívül a Westendben,Mammutban és az Árkádban is van felállított sminkes stand- ti is szeretni fogjátok.
Én hozzájuk jártam, 2 tanfolyamot el is végeztem. Megjegyzem, hogy felesleges volt, de sikerült az elején elhúzniuk előttem a mézesmadzagot. Merthogy ahhoz a madzaghúzáshoz nagyon értenek. Amíg pénzről van szó, le sem tudod magadról vakarni őket, de amint kifizettél mindent, csak egy vagy a sok birka közül.
A termékekről:
A szemhéj púderek szép színesek, de nagyon szárazak, és nehéz velük dolgozni, peregnek. A szempillaspirál ránézésre is nevetséges, egy pár száz forintos kínai szempillaspirál többet tud. Az alapozókkal nekem nem volt sok gondom, csak a folyékonnyal, hogy felvitel után sötétül 2-3 árnyalatnyit, és a végén úgy nézek ki, mint aki nutellával alapozta le magát.
Nevetségesen drágának tartom az áraikat, a MAC messze túlszárnyalja minőségben.
Senki meg ne haragudjon de ez a cég borzasztó üzletpolitikát folytat....! Hiénamódon ráutaznak az emberre h eladják horror pénzekért a nevetségesen szar termékeiket az árhoz viszonyítva...ugyanmár alapozó CSAK 6000-7000ezertől alig 30 ml kiszerelésben...hahaha! Ennyiért bemegyek bármelyik drogériába, veszek L'oréalt is ha szerencsém van!
Igen és az világmárka, minőség,az Il Makiage-al szemben!
Vagy veszek Astort,Maybellinet,Channelt! Ezekhez a márkákhoz képest marhára nem olcsóbbak ők!
Anyukámat sikerült befűzni egyszer egy ingyen sminkelésre,ami katasztrófálisra sikerült neki!
Engem multkor fel akartak venni hostessnek,optimista módon a körülmények ellenére el is mentem.Haha jutalékos rendszer,na már fordultam is ki az Andrássyról.Direkt utánaolvastam a neten miket irnak emberek a cégről....ismerőseim által is a véleményem mára állandósult:aki teheti fusson tőlük!!!
Elnézést de többszázezret elkértek a sminktanfolyamra és még OKJ képesítést se adtok?
Mo,egyik leghíresebb sminkesénél egy 20 hetes kezdő-alap képzés kerül 50ezer(ft)ba!!
Szemtelen mocskos banda,az ártatlan magyar emberek pénzére hajt!
Meggyőződésem h végleges munkát is csak annak adnak és azok írnak erősen pozítivan róla akik maguk is beletartoznak a cég fajtársainak körébe!
Ennyi a véleményem róluk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!