Lina UV gél-ről vélemények, tapasztalatok?
itt is beigazolódik, olcsó húsnak híg a leve
gondolom otthon akarsz kísérletezgetni (ahogy én is tettem/teszem), különben tudnád, hogy ilyen termékkel nem szabad kezdeni...:S
leírom, mi az én tapasztalatom:
megvettem a lina-t, mert olcsó volt....2 tégellyel elszerencsétlenkedtem, hatása nem lett, folyik össze-vissza, puha. aztán vettem egy fokkal drágábbat, már nem emlékszem a nevére, ezzel meg tudtam csinálni, de csak napokat bírt. azt hittem már, hogy én vagyok a béna.
legutolsó próbálkozásként fogtam magam, bementem egy műkörmös-kellékes boltba, és kértem 15ml zselét. Az első köröm amit azzal csináltam ma 2 hete van fenn, 3x átfestettem már (mégse tetszett)
szóval inkább vegyél drágát(nekem a 15ml volt 2500), mint olyanra dobd ki a pénzt, ami nem jó semmire. Ha bármi kérdésed van a témában csak írj, segítek szívesen
FELEJTSD EL! Csak szenvedni fogsz vele, semmiképp ne próbáld ki! Menj el egy tanfolyamra, és ott adnak (viszonylag) normális anyagokat, amivel könnyebben tudsz gyakorolni, dolgozni.
Első válaszoló: mégis hogy akarsz neki segíteni, ha te sem tudod mit hogyan kell csinálni, hisz ahogy írtad is otthon barkácsolgatsz?
első vagyok
én megtanultam magamtól itthon, csak új díszítési technikákkal kísérletezgetek már, az építés profin megy, és neki azzal kell ugye kezdeni, mert az az alap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!