Ha már a tanfolyamokról is szó esett.Nem szeretnék magamtol kontárkodni viszont pénzem sincs elvégezni egy 100-150ezer forintos képzést. Találtam pesten egy olcsót igaz nem okj hanem okleveles képzés,de a lényeget megtanitják.
Bár Én még nem voltam ilyenen,tehát tapasztalat nincs,de szerintem k..jó lehet!:) Ha van rá pénzed,hajrá (bár azért várj hátha ír még olyan,aki végzett ilyet) és számolj majd be milyen volt!:)
85-ös voltam,még nem rendeltem a Linát...
2012. máj. 23. 11:17
39/49 anonim válasza:
én is használok Linát és nekem is tökéletes!(Szép körmöket tudok vele csinálni)Nem esik le,nem buborékosodik.Sztem meg kell vele tanulni dolgozni és ennyi.Én úgy voltam vele h ha valaki szarral megtanul dolgozni utána már bármilyennel tudni fog.3 hétig simán fennmarad.Egyedül a sablonom crystal nails :D
2012. máj. 28. 07:39
40/49 anonim válasza:
Én is Linával dolgozom, itthon tanultam videók alapján. Nekem olyan 3 hétig fenn marad. Nem levegősödik. Ha túl folyik be kell tenni kicsit hűtőbe, ha meg túl kemény meleg vízbe a tégelyt. Ennyi a titka:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!