Lina UV gél-ről vélemények, tapasztalatok?
attól h valaki márkás, drága alapanyaggal dolgozik, nem biztos h szép, tartós körmöket kreál. Én lina zselét használok, és a világon semmi problémám nincs vele!
az, h a műköröm levegősödik-e, vagy sem, nem az anyagtól, hanem a körmös hozzá(nem) értésétől függ! a többi azért drága, mert a nevét fizeted meg..
5 hetente járnak hozzám töltésre, és ez idő alatt sincs semmi baja a lenőtt körmöknek!
ha valaki azt tapasztalja, hogy levegősödik a köröm, annak tökmind1 hogy mivel dolgozik, levegős lesz a crystal nails-es is, mert nem tudja normálisan előkészíteni a saját körmöt.
Kedves Kérdező!
Én mostmár hónapok óta csak Lina cuccokat használok: Lina zselét, Lina primert, Lina cleansert ,Lina fényzselét minden hozzávalóból Linát és 4 hetet simán kibír a körmöm levegősödés és törés nélkül! Lehet hogy nem a legkeményebb építő zselé ez a fajta, de 1-2 köröm után ráérez az ember arra, hogy kell vele bánni! Szerintem nyugodtan próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!