Szeretitek az Il Makiage-t? (mik a tapasztalatok? )
Én ingyenes "sminktanácsadáson" voltam...annyi tanácsot kaptam, h a szürkésrózsaszín jól áll, meg volt egy plusz ajándék: egy hatalmad herpesz, mert nem fertőtlenítették az ecseteket, sőt, a szemem láttára festették a mellettem ülő csaj száját azzal az ecsettel, ami előtte az én számhoz ért (a két sminkes egy ecsetkészletet használt)...törlés NÉLKÜL! Ez ráadásul nem a Westendben volt, hanem az Andrássy úton a központban. Mikor rákérdeztem nnyit mondtak, h ide nem járnak koszos emberek, hogy fertőtleníteni kelljen.
Ezek után akármilyen jó termékeik lehetnek...köszi, de nem...
amúgy... ezt egy másik kérdés elett találtam:
Idesüssetek mit találtam: "Örömmel értesítünk mindenkit, hogy 2011. 06. 21-én kedden megnyitja kapuit a Le makiage a Mammut bevásárlóközpontban. Rengeteg meglepetéssel, színes programokkal, akciókkal várunk Benneteket! :):):)" tehát nyitnak a Mammutban!
Nekem is feltűnt, hogy nem fertőtlenítették az ecsetet. Bevallom őszintén féltem, hogy elkapok valami fertőzést, első dolgom volt, ahogyan kiléptem a kapun, hogy letöröltem a rúzst.
Azt éreztem a sminkelés alatt, hogy egy nagyon jól betanult de monoton szöveget darál a lány, aki sminkelt.
Engem kellemetlenül érintett a sminkelés végén való tukmálás- ez a kipakoljuk, hogy mit kentünk rád, felírjuk az árát, de tök jó, mert csak itt, csak most van 20% kedvezmény, vagy két termék vásárlása esetén a harmadik ingyenes... Amikor mondtam, hogy nincs nálam pénz, akkor a csaj rezzenéstelen arccal közölte, hogy nem baj, elfogad kártyát is, melyiket csomagolja? Kellemetlen volt, de megmondtam, hogy ezeket az árakat nem az én tárcámhoz szabták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!