Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szeretitek az Il Makiage-t?...

Szeretitek az Il Makiage-t? (mik a tapasztalatok? )

Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 17:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
14%
szia! én dolgoztam az Il Makiage-nál, nagyon szerettem, máig használom a termékeiket, és a tanfolyamukat is csak ajánlani tudom, abszolút megéri szerintem! A tanítványok is mindig nagyon élvezik, és szerintem senki sem bánta meg a dolgot! legalábbis nem tudok róla :)
2011. márc. 27. 17:20
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Én ingyenes "sminktanácsadáson" voltam...annyi tanácsot kaptam, h a szürkésrózsaszín jól áll, meg volt egy plusz ajándék: egy hatalmad herpesz, mert nem fertőtlenítették az ecseteket, sőt, a szemem láttára festették a mellettem ülő csaj száját azzal az ecsettel, ami előtte az én számhoz ért (a két sminkes egy ecsetkészletet használt)...törlés NÉLKÜL! Ez ráadásul nem a Westendben volt, hanem az Andrássy úton a központban. Mikor rákérdeztem nnyit mondtak, h ide nem járnak koszos emberek, hogy fertőtleníteni kelljen.

Ezek után akármilyen jó termékeik lehetnek...köszi, de nem...

2011. márc. 27. 21:53
 3/15 Magyar Maja ***** válasza:
0%
Nekem nagyon bejött! Konkrétan beleszerettem az Il Makiage-ba! Most a pár hete voltam másodszor a sminktanácsadásukon, Andrássy-n én is, de nekem semmi rossz tapasztalatom nem volt, s a többi barátnőmnek se, akik voltak már! Mi pont egy buli előtt tudtunk elmenni két csaj ismerőssel. Gyönyörű füstös szemet kaptunk mindhárman, aminek aztán a partyban meg is volt a hatása a fiuknál ;)) Másnap beszéltük a lányokkal, hogy de jó lenne ha mi is ilyen szemeket tudnánk varázsolni magunknak... Most erősen gondolkozunk az Il Makiage sminktanfolyamán! Szóval szerintem nagyon profi, és iszonyú minőségi, tehát nagyon tartós termékekről beszélhetünk az IL MAKIAGE-zsal kapcsolatban.. én használom, imádom, csak ajánlani tudom! ha valakit konkrétabban érdekel a dolog, ajánlom neki, nézzen be a Westendbe, és próbálja ki az IL MAKIAGE termékeit, profi és nagyon kedves sminkeslányok segítenek! :)
2011. márc. 30. 16:58
 4/15 anonim ***** válasza:
19%
Ha tényleg érdekel a sminkek-világa, én ajánlom neked az Il Makiage sminktanfolyamot, valóban profik az oktatóik, és nagyon aranyosak, nagyon szokták élvezni a csajok! ;))
2011. márc. 30. 17:05
 5/15 Rencsike25 ***** válasza:
21%
Nem tudom elhinni, hogy nem fertőtlenítették az ecsetet az Andrássy úton. Barátnőm is ott dolgozik, és az Il makiage a legigényesebb sminkcég az országban...bátran ki lehet próbálni...:D
2011. ápr. 16. 12:58
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát Rencsike....majd ha akkora herpeszed lesz, mint nekem volt, talán elhiszed...
2011. ápr. 18. 11:00
 7/15 anonim ***** válasza:
19%
Én dolgoztam náluk, és én sem tudom elhinni hogy tőlük bármi fertőzést kaptál volna. talán mástól volt.. bocsi, nem meghazudtolni szeretnélek, csak valóban igaz amit a felettem szólók mondtak, az egyik legigényesebb cég... szóval :))
2011. jún. 19. 18:00
 8/15 anonim ***** válasza:
19%

amúgy... ezt egy másik kérdés elett találtam:

Idesüssetek mit találtam: "Örömmel értesítünk mindenkit, hogy 2011. 06. 21-én kedden megnyitja kapuit a Le makiage a Mammut bevásárlóközpontban. Rengeteg meglepetéssel, színes programokkal, akciókkal várunk Benneteket! :):):)" tehát nyitnak a Mammutban!

2011. jún. 19. 18:11
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, h mástól kaptam, mert NEM FERTŐTLENÍTETTÉK AZ ECSETET!!!! A szemem láttára kapott rúzst a szájára a mellettem ülő csaj UGYANAZZAL az ecsettel, mint én...meg se törölték...ennyit erről...igényes cég...:P
2011. jún. 19. 18:39
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is feltűnt, hogy nem fertőtlenítették az ecsetet. Bevallom őszintén féltem, hogy elkapok valami fertőzést, első dolgom volt, ahogyan kiléptem a kapun, hogy letöröltem a rúzst.

Azt éreztem a sminkelés alatt, hogy egy nagyon jól betanult de monoton szöveget darál a lány, aki sminkelt.

Engem kellemetlenül érintett a sminkelés végén való tukmálás- ez a kipakoljuk, hogy mit kentünk rád, felírjuk az árát, de tök jó, mert csak itt, csak most van 20% kedvezmény, vagy két termék vásárlása esetén a harmadik ingyenes... Amikor mondtam, hogy nincs nálam pénz, akkor a csaj rezzenéstelen arccal közölte, hogy nem baj, elfogad kártyát is, melyiket csomagolja? Kellemetlen volt, de megmondtam, hogy ezeket az árakat nem az én tárcámhoz szabták.

2011. okt. 9. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!