Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Végig ezzel piszkáltak, nem...

Végig ezzel piszkáltak, nem tudom elfogadni (bővlent)?

Figyelt kérdés

Gimnazista lány vagyok. Évek óta az orrommal piszkálnak,mivel eléggé nagy (felül vékony-alul széles+görbe is). Csak az orrommal nem vagyok megelégedve,akárhányszor megpróbálom elfelejteni és nem törődni vele,eszembe jutnak az elmúlt évek. Vannak barátaim,ezzel nincs gond. Plasztika meg ilyenek nálam szóba se jöhetnek.

Tudtok valami sminktrükköt amivel kicsit eltüntethetném a ferdeséget?

2011. márc. 25. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet eltüntetni.

Próbáld meg elviccelni a dolgot, mást nem tdusz vele tenni sajnos.

2011. márc. 25. 22:24
 2/7 anonim ***** válasza:
plasztikai sebész tudom hogy nálad szóba se jöhet de gondold át mert ő bármien orrot tud csinálni neked
2011. márc. 25. 22:29
 3/7 anonim válasza:
100%

Nekem is nagy az orrom de én direkt oltogatom magam az orrom miatt így már nem tudnak mésok belekötni.

Mert ugye:

"Nagyon nagy kampós orrom van"

és valaki elsütné hogy

"nagy az orrod" már senki nem nevetne....

Szóval szerintem hívd fel a figyelmet a nagy orrodra és nem lesz min poénkodniuk.

2011. márc. 25. 22:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagy, széles orrom van. És eléggé bele is látni, elég gáz.

Plasztikára nem telik és ha telne is van millió fontosabb dolog, amit előbb megcsináltatnék. :( na mindegy.

Időnként nekem is beszólnak, pedig már épp kezdtem vele megbarátkozni. De akkor mindig jön valaki, aki beszól és utána nem merek emelt fővel járni...

Viszont akkor voltam nagyon felháborodva, amikor valaki nem tett az orromra megjegyzést a számra viszont igen! A szám szép, semmi gond vele. Rémesek az emberek!!!!!

Nem tudom, én soha senkinek nem mondok ilyesmit. Ha csúnya akkor se, hiszen hülyeség. Nem tehet róla, másrészt nem fontos magamból csinálnék hülyét ha megejtenék egy ilyen felesleges beszólást.

2011. márc. 26. 05:10
 5/7 anonim ***** válasza:

nekemis viszonylag nagy orrom van de nekem oldalrol latszik h nagy. en bronzositoval mindket oldalt konturozom es igy vekonyabbnak tunik.

regebben amikor kicsik voltunk nekemis volt hogy poenkodtak az orromon de amiota en nem foglalkozok azzal hogy nagy masoknak se tunik fel. sot ha panaszkodok miatta akkor meg aztmondjak hogy nincs nagy orrom es hogy nekem ez all jol.

probalj meg nem foglalkozni ezzel. emelj ki mas szepet az arcodon es akkor azt fogjak megnezni. en a szamat szoktam jol beszajfenyezni mert szep vastag ajkaim vannak.

2011. márc. 26. 09:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Nekem is csak oldalról látszik. Régen nagyon gátlásos voltam és valószínűleg ezért piszkáltak. Mostanában nem szokták mondani,főleg h nem akarok vele foglalkozni. Mindig a szemeimet+számat szoktam kiemelni,szóval így el is terelem a figyelmet az orromról. Köszi a válaszokat!
2011. márc. 26. 09:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Én sem szeretem az orrom, bár még soha nem szólta meg senki. Lehet, hogy majd egyszer megcsináltatom, hiszen ezen nem tudok változtatni, úgy mint mondjuk az alakomon (most 'készülök' a nyárra és elkezdtem tornászni :D).

De azon nagyon meglepődtem, hogy gimnáziumban (!) egyesek még mindig olyan szinten vannak, hogy valakit az orra miatt piszkálnak. Ezzel nem érdemes foglalkozni, komolyan mondom sajnálom az olyan embereket, akiknek nincs jobb dolguk minthogy másokon ércelődjenek.

(Megjegyzés: az orromat ha megcsináltatnám csak magam miatt, mások miatt soha.)

2011. márc. 26. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!