Miért ilyen kicsi? = ( Nem tudom elfogadni!
A kérdésre a válasz: mert ilyen a genetikád...
Egyébként ezen kár keseregni, hiszen ahogy te is írtad, nem nagyon van erre megoldás...
Én is sokáig keseregtem ezen (én is 20 vagyok) aztán igazából rájöttem, hogy enélkül is tetszem sok mindenkinek, (azoknak biztos nem akik az extra nagy melleket kedvelik) dehát istenem ... :)
járj nyitott szemmel, figyeld hogy néznek rád az emberek, az sokat segíthet, ha látod, hogy tetszel másoknak:)
ez is csak egy testrész, viszont ha pl vékony derekad van vagy szép hosszú lábad, szép arcod... stb akkor hangsúlyozd ezeket, mert ez is ugyanolyan fontos.
Figyelj, először is fogadd el magad! keress magadon szép dolgokat :) de, ha téged nagyon zavar, hogy kicsi melled van, műttesd meg. Komolyan mondom, tudom, nagyon sok mellműtét ellenes van itt, de én tapasztalatból mondom, unokatestvérem 20 évesen megműtette, mert alig volt melle. A műtét előtt egyfolytában panaszkodott nekem, hogy utálja a mellét és nagyon kicsi. A műtét után, mint ha egy új embert ismertem volna meg. Mondta, hogy még sose volt ilyen elégedett magával és imádja a melleit :'DDD.
Szóval, nem kell félni ettől. Te a fájdalom miatt vagy műtétellenes? Vagy a pénz? :)
Hát, van még egy rokonom akivel ez történt. Ő 5 éve csináltatta meg és most, ugye kiderült, hogy rákkeltő. Most cserélteti ki, de ez a megoldás már tutibiztos. Ezek az új szilikonok nem rákkeltőek. Figyelj, a fájdalom tűrhető.Nem akarlak egyáltalán rábeszélni, csak amit tudok, azt leírom :)
A műtét után nagyon fog húzódni. Sportmelltartót kell hordanod és a fürdés is egy kicsit rizikós. De hát az eredmény magáért beszél! Ez kb. olyan mint a fogszabályzó :D Nagyon fájnak a havi igazítások, meg nem kellemes viselet de utána gyönyörű fogsorod lesz :D
Szóval, ennyi. De értem, a pénz is gond és ez ellen nincs mit tenni.
AKCIÓ!!! Csak most fél áron!!!
Kézrátételes mellnöveszés!
Már a 3. alkalommal látható különbség!
Amennyiben a 3. kezelés után sincs javulás, pénzvisszafizetési garanciát vállalok!
Elege lett abból, hogy vagyonokat áldoz kencékre, kenceficékre abban a reményben, hogy nő majd attól a melle?
Pénzvisszafizetési garanciát vállalok!
Épp most lépett be egyik nagycsöcsű visszajáró vendégem, hallgassák meg őt!
- Enikő vagyok, 25 éves és mindig nagyon kicsi volt a mellem. Annyira, hogy befelé domborodott a mellkasom. Amikor a mellbimbómra tettem édesapám Csepel biciklijéről leszedett dinamós lámpát, akkor dinamó nélkül is átvilágította a testemet. Sokat sírtam emiatt, majd egyik ismerősömnek elmondtam a gondomat és ő ajánlotta ezt a kezelést. Mondta, hogy rajta is segített. Gondoltam, hogyha pénzvisszafizetési garancia van, akkor miért ne vágnék bele? Hiszen csak nyerhetek ezzel! A 13. kezelés után már talicskában kellett magam előtt tolnom a melleimet.
Ne habozzon! Írjon privát e-mailt a válasz írójának!
A 10 alkalmas kezelés díja 9 999 Forint 50 fillér! De most fél áron! Bizonyára be tud szerezni még 20 (vagy 2x10) és 5 fillérest! Az ára így 4999 Forint 25 fillér!!! Az akció csak addig érvényes, ameddig fellelhető az interneten ez a hirdetés.
De ha Enikőre hivatkozik, akkor csak negyed annyiba kerül! Ne habozzon! Küldjön e-mailt most! Holnap már nagyobb lehet a melle!
ui.: az előző hozzászóló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!