Miért ilyen kicsi? = ( Nem tudom elfogadni!
Egyébként ha kíváncsiak vagytok, hogy egy férfi hogyan vélekedik erről, akkor leírom az álláspontomat:
Nekem kizárólag olyan nők tetszenek, akiknek kicsi, közepes, vagy nagy mellük van.
Tényleg ne akarjál plasztikai műtétet! Pszichológiai kezelés még olcsóbb is és ugyan az lesz a hatása. :-P
Ha komolyan szeretnéd hallani hogy vélekedek a sok önmellsajnálatról, akkor kifejthetem :-). pl. valószínű, hogyha nagyobb melleid lennének, akkor sem lennél megelégedve önmagaddal, mert akkor más lenne napirenden.
Remélem mihamarább rádöbbensz arra, hogy a te melleidet is nagyon fogja szeretni valaki... aztán esetleg valaki más is :-D. Eltelik pár év, közben megbarátkozol a testeddel és akkor már azért fox sírni, hogy nem úgy nézel ki, mint 20 évesen, mikor akkor is gyönyörű leszel.
Nem a mell teszi az embert!
24 éves srác
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!