Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fekete derékig érő hullámos...

Fekete derékig érő hullámos hajam van. Világoskék (szürkés szemmel) Milyen sminkelést plusz hajformát javasoltok?

Figyelt kérdés

1.: Sziasztok. :) sminkelési tanácsokat kérnék, nemrég lett fekete hajam ( szőkéből) eddig feketére festettem a szemem, de most, hogy a hajam is fekete aztmondják úgy nézek ki, mint egy halálmadár.. szóval mi lenne az ideális sminkelés világokék szemre? (legtöbbször amúgy fekete ruhákat hordok.. )

2.: A másik kérdésem pedig, hogy most nagy erőbedobással növesztem a hajam.. nem is tudom mikor voltam utoljára fodrásznál, az arcformám kerek ( vagy szívalakú .., nemtudom eldönteni, mert közeli képeken nem tűnik kereknek a fejem csak távoli képeken..) szóval milyen hajforma állna nekem a legjobban? ( elég nehéz nekem hajat választani, mert nem szeretnék megszabadulni a hajam hosszától, plusz még a nemkívánatos hullámok is ottvannak..)

2009. febr. 23. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha csak szempillaspirált használnál? Az nem túl sok, nem tűnsz tőle halálmadárnak, de mégis szép, és összhangban áll a hajaddal. Esetleg tehetsz hozzá egy kis bézs, a bőrödnél egy-két árnyalattal sötétebb szemfestéket, vagy púdert. Ami a hajat illeti, ezt a fodrásztól lenne legjobb megkérdezni, így látatlanban elég nehéz tanácsot adni, annyit mondhatok, hogy ha tényleg kerek arcforma jellemző rád, ne közép, hanem oldalválasztékot csinálj. A fekete haj pedig eleve nyújtja kicsit az arcod.
2009. febr. 23. 20:46
 2/7 A kérdező kommentje:
hát csak simán szempillaspirállal túl átlagos a sminkem ( nem szeretem az átlagos dolgokat ) :)
2009. febr. 23. 21:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha feketével festetted magad, akkor lehet próbálkoztál már "füstösre" festeni a szemed. Én ezt a technikát javasolnám, de barnával vagy ezüstszürkével, ezeknek a sötétebb árnyalatai az ideálisak. Nagyon szép eredmény érhető el velük. A szemhéjad külső szemzugában eloszlathatsz egy kis fekete szemhéjpúdert, hogy mélyítse azt a részt, fekete szempillaspirállal pedig emeld ki a pilláidat. Én személy szerint ehhez a festésmódhoz sötétkéket, erőteljes lilát illetve mély zöld színeket is szoktam alakalmazni, de nem tudom, hogy a te fekete hajadhoz és kék szemedhez mennének-e, ez sokszor személyfüggő, sajnos azt kell mondanom, hogy egy-két színnel kísérletezned kell majd, hogy a legideálisabbat megtaláld. A barnát és a szürkét javaslom, az a legtöbb embernek jól áll. Kár, hogy hanyagolni szeretnég a feketét, pedig biztos erőteljesen kihangsúlyozza a kék szemeidet a teljesen fekete keret...
2009. febr. 24. 09:05
 4/7 A kérdező kommentje:
igen a fekete füstös szemtől eléggé rikítós "hulla" szemem lesz :D ami kicsit rémísztő.. bár aztmondják,hogy szép..
2009. febr. 24. 16:30
 5/7 A kérdező kommentje:
füstös "szemtől" helyett " festéstől" akart lenni : )
2009. febr. 24. 16:31
 6/7 csiber válasza:
hmm szép lány lehetsz :D
2009. jún. 3. 12:00
 7/7 A kérdező kommentje:

hehe köszönöm :) kitudja.. xD

állítólag nem vagyok ronda , de nemtudom

2009. jún. 6. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!