Ezüst szőke helyett világoskék lett a hajam. Szerintetek miért? Le fog kopni a kék? Ha a maradék festéket rákenem majd, rövidebb ideig rajt hagyva, eltűnik a kék?
Figyelt kérdés
Palette C9 vagy milyen festék ez. Nem erre a színre számítottam. Mindenre, csak kékre nem. Nem az egész hajam van befestve. Hátul fekete, elől kisebb tincs (amiből a frufrut szokták vágni) meg ilyen lett.2011. nov. 10. 21:17
1/7 anonim válasza:
túl hamvas a festék, azért lett ilyen, de eleve a hajfesték dobozán is kékes a csaj haja. Megmaradt keveréket pedig nem ajánlott felkenni a hajadra, de szerintem nem is fog eltűnni a kék attól. Majd kopni fog belőle.
2/7 bánomisén válasza:
El ne áruld, hogy nem ezt a színt akartad! Magasra tartott fejjel, büszkén viseld az új hajszínt, még az is lehet, hogy divatot teremtesz.
A Palette nem hajszínező? Mert a színező az kopik minden hajmosáskor, a festék már nehezebben veszít a színéből.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem úgy maradék, nincs összekeverve. A festék felét és a színelőhívóból is csak egyet használtam.
2011. nov. 10. 21:33
4/7 A kérdező kommentje:
Ez festék. A festéknek, mikor kinyomtam a tubusából, kék volt a színe. Más is járt így, mert valahol olvastam.
2011. nov. 10. 21:34
5/7 anonim válasza:
Nem volt lejárva a szav.ideje? Nem értek egyébként hozzá(mármint ehhez a c9-es színhez), de nálam a világos színeknél a kinyomott festék színe majdnem olyan, mint amilyen árnyalatot szeretnék.. Kék csak akkor lett, ha raktam hozzá szőkítőport..
?!? Esetleg ha boltba vetted ez előfordulhat..
6/7 anonim válasza:
Fesd át pár nap múlva egy másik festékkel,mást nem tehetsz.
De még mindig jobb,mint a narancssárga. Egyszer egy barátnőm járt így,hát mit ne mondjak hogy nézett kis élénk narancs színű hajjal:-)
7/7 anonim válasza:
Való szinüleg törött volta hajad, olyankor a hamvasítás sokkal erősebben fogja be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!