Habibi kérdése:
Más is szokott így "tusozni"?
Figyelt kérdés
folyékony tussal nem tudok szépen dolgozni, nem ecsethiba, nem tudom miért , pedig már mindent kipróbáltam. Vettem egy vékony ecsetet, amit vízbe mártok majd fekete szemhéjpúderbe (vagy más színűbe)és így készítek magamnak tusvonalat. Olyan jól sikerül mindig, és szép vékonyra. Ebből lehet bajom? A festéket utána hagyom megszáradni, bár nem lesz olyan vizes, csak egy picikét nedves.
köszi
2011. márc. 16. 18:22
1/12 anonim 

válasza:

nem lesz semmi bajod. de ha ecsettel könnyebb akkor miért nem veszel zselés tust? hiszen azt is ecsettel kell felvinni és extra tartós
2/12 A kérdező kommentje:
köszi, hát mert még nem találtam olyat és nem tudom, hogy milyen az állaga
2011. márc. 16. 18:27
3/12 anonim 

válasza:

Én is így szoktam. :) Bár mostanában már kezdem megtanulni ceruzával is és utána még rakok rá fekete szemhéjpúdert (hogy szép sötét fekete legyen), de sima tussal egyszerűen nem megy. Nem tudom miért, de nekem sem sikerül szépen.
4/12 anonim 

válasza:

Néha én is így szoktam, mert van pár színes szemhéjpúderem, amiket szeretek így használni. Nem hinném, hogy ez rosszat tesz, hiszen a szemhéjpúdert szemre tervezték, tehát rendeltetésszerűen használjuk... a festék meg megszárad. :)
5/12 anonim 

válasza:

Víz helyett használj visine szemcseppet. sterilebb, és tartósabb lesz:) egyébként az essence-nek nemsoká lesz tégelyes tusa, azt kipróbálhatod:)
6/12 anonim 

válasza:

Nem lesz tőle semmi bajod. Én vaselinnel is szoktam a szemhéjpúdert keverni és úgy húzok vonalat, sokkal intenzívebb lesz a színe.
7/12 A kérdező kommentje:
wooow, kösziii mindenkinek :) tutii kipróbálom :) imádok mindenkit :)
2011. márc. 16. 21:14
8/12 anonim 

válasza:

nekem mar megvan az essence uj zseles tusa. szerintem nagyon jo probald majd ki. es lehet hozza essence ecsetet is kapni.
9/12 anonim 

válasza:

Utolsó!
Hol vetted? Mo-n, v külföldön? Mert ha már itthon is kapható, akkor rohanok rossmannba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!