Szokott lenni köldökszöszöd?
Figyelt kérdés
Végül is ez egy kiegészítő :-D
Bevallom, nekem szokott lenni, ma este is volt egy nagy csomó szösz a köldökömben :-D
2011. aug. 1. 22:32
1/24 anonim válasza:
szerintem mindenkinek szokott lenni... :D:D
2/24 anonim válasza:
Nem. A szöszödi beszéd óta nagyon vigyázok...
3/24 A kérdező kommentje:
:-DDD
2011. aug. 1. 22:39
4/24 anonim válasza:
Nekem nem szokott, érdekes, de a páromnak sokszor, és mindig jót nevetek mikor próbálja kihalászni, mert utálja, ha bármi a köldökéhez ér:D Ilyenkor visít.
(én vagyok a lány:P)
5/24 A kérdező kommentje:
Első válaszoló...
Nem hinném, hogy mindenkinek van :-D
Vannak olyan emberek, akiknek kidudorodik a köldökük.
2011. aug. 1. 22:41
6/24 anonim válasza:
Nekem sincs,pedig nekem normális köldököm van,nem dudorodik ki:)
17/L
7/24 anonim válasza:
Nekem nem dudoros a köldököm s még sincs :D
rejtély
8/24 anonim válasza:
Szerintem a nőknél nem jellemző, mert nem olyan szőrösek a köldöküknél. Úgy tűnik a szőrszálak "vezetik" oda a szöszt. :)
9/24 A kérdező kommentje:
Valóban, a szőrszálak terelik oda a szöszöket :-)
Olyan is volt már velem, hogy délelőtt fekete pólóban voltam mondjuk, ezt délben levettem, délután meg egy pirosat vettem fel, és tök poén színe lett a szösznek estére :-D
2011. aug. 1. 22:58
10/24 anonim válasza:
Nekem is szokott xd de egyik barátnőmnek meg nem, és mindig nevet, hogy nekem, miért van:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!