Miért bajszosok a sminkblogot vezető lányok?
Ha már egyszer nagyfelbontásban kerülnek fel, miért nem ügyelnek erre? Természetesen nem erre a pehelyszőrre gondolok, hanem a frankó feketére.
Persze nem hagyhatom ki, hogy tisztelet a kivételnek!
Mi erről a véleményetek?
Félreértés ne essék, engem abszolút nem zavar!
Sajnos én is rendelkezem vele és teszek is ellene. Egyedül az lep meg, mikor a lányoknak tulajdonképpen muszáj feltenni az arcukat jól látható minőségben, ám ilyen apró dolgokra nem ügyelnek.
Nálam az ilyesfajta dolgok nem dominálnak. Emberileg bárki lehet bármilyen, én inkább azt figyelem.
De ebben az esetben valahogy mégis furcsa.
14:46
Hát persze, három méteres bajszom van, amit te nagyon jól látsz az interneten keresztül.
Egyébként nem, csak szánalmasnak tartom azokat, akik ilyen apró dolgokon akadnak fent.
Szupermuffinnak van igaza amúgy.
Baromira felesleges ilyen apróságokon SZŐRÖZNI. :)
Kedves 18:01-es! Úgy látom, nem olvastad a saját válaszom. Én ezzel nem akarok bántani senkit, mindenkinek szíve joga a saját teste. Ugyanakkor azt is leírtam, hogy nekem is van. Nem akármilyen géneket örököltem, így bátran mondom, hogy a sajátom durvább. Én eltávolítom. Ezt tartom normálisnak.
Ahogyan az utolsó válaszoló írta, nem a bajuszról, mint problémáról beszélek, hanem arról, hogy aki azzal a területtel mutatja be közelről a sminkeket, és durvább színű szőrrel rendelkezik ott, az azért leszedhetné.
Ismét az utolsó válaszolónak adok igazat: minden nőnek van. Mindenki rendelkezik olyannal, csak épp van láthatatlan, van pihe, és van a rosszabb eset, mikor erőteljesebb színű. Ennek a nemeltávolítása egy szinten már igénytelenség, én úgy vélem. Az ajkak mutogatása esetén méginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!