Miért bajszosok a sminkblogot vezető lányok?
Figyelt kérdés
Ha már egyszer nagyfelbontásban kerülnek fel, miért nem ügyelnek erre? Természetesen nem erre a pehelyszőrre gondolok, hanem a frankó feketére.
Persze nem hagyhatom ki, hogy tisztelet a kivételnek!
Mi erről a véleményetek?
2011. márc. 13. 00:07
1/19 anonim válasza:
tudnál linkelni példát? én még ilyet nem is láttam:D vagy csak nem figyeltem...:D
2/19 A kérdező kommentje:
2011. márc. 13. 00:37
4/19 anonim válasza:
Az elsőn nem látom, de a második kettő... blöeeee
5/19 anonim válasza:
Éppen ettem.. másodszorra nem fogom bekanalazni :S
7/19 anonim válasza:
Ez így csúnya.
Szépen ki kéne pödörni!
8/19 anonim válasza:
Alig látszik.
Ez inkább csak téged minősít. Tudod, másban a szálkát, magában a gereblyét se.
9/19 anonim válasza:
Erre csak azt tudom mondani, hihetetlen, hogy milyen kritikusok egymással szemben a lányok. Ha nem hívod fel rá a figyelmem én esküszöm észre sem vettem volna.
10/19 anonim válasza:
én se vettem volna észre ha valaki nem hívja fel rá a figyelmem, de őszintén megmondom nem is igazán izgat.. (amúgy az elsőn nem látszik semmi...)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!