Il Makiage sminktanácsadás tapasztalatok?
Szépen felújított épület, futószalagszerű toborzás, béna zene, mosatlan ecsetek. Nekem nem tanácsoltak semmit, még tükörben sem nézhettem, mit csinált a sminkes, aki egyáltalán nem figyelt a kérdéséimre, mintha félt volna az érezhetően betanult sablonválaszokon kívül beszélni. Megkérdezte, milyet szeretnék, elismételte a szavaim bólogatva, és egyáltalán nem azt csinálta. Egyidősebb félős nő volt, nem túl precíz, de nem is telesen rossz munkát végzett. Szolíd elegáns helyett rikítószínű vagány lett, de mindegy. Viszont néhány beképzelt csajszi is dolgozik, de összességében nem rossz, egyszer kipróbálható, ha érdekel ez a világ.
Többet várattak volna, ha 20 perc után nem mondom, hogy elmegyek, akkor egyből ráértek mégis, elkezdett pörögni a munka. Amikor pedig mondtam, hogy van munkám, amit nem fogok tanfolyam miatt otthagyni, akkor tök megértő volt az egyébként gyönyörűszép csajszi, csak ledarálta a kötelező szövegét. 28L
Azt éreztem a sminkelés alatt, hogy egy nagyon jól betanult de monoton szöveget darál a lány, aki sminkelt.
Engem kellemetlenül érintett a sminkelés végén való tukmálás- ez a kipakoljuk, hogy mit kentünk rád, felírjuk az árát, de tök jó, mert csak itt, csak most van 20% kedvezmény, vagy két termék vásárlása esetén a harmadik ingyenes... Amikor mondtam, hogy nincs nálam pénz, akkor a csaj rezzenéstelen arccal közölte, hogy nem baj, elfogad kártyát is, melyiket csomagolja? Kellemetlen volt, de megmondtam, hogy ezeket az árakat nem az én tárcámhoz szabták.
Szóval, ha azt nézem, hogy úgy hívtak el, hogy "kötelezettségmentes" a sminktanácsadás (tanácsot nem is igazán kaptam, én szóltam, hogy had nézzem már egyáltalán, hogy mit csinál), akkor kicsit csalódtam, mert a tárcám jobban érdekelte őket, mint én.
A másik... Kaptam egy sötétlila sminket. Úgy néztem ki, mint egy közönséges prostituált, akit megvert a futtatója...
Szia!
Nekem nagyon tetszett a tanácsadás. Az Andrássy úton lévő üzlet gyönyörű, igazi luxus hangulata van.
Én a sminkesnek elmondtam milyen szineket szoktam használni,de szívesen kipróbálnék valami újat is. Tehát teljesen rábíztam magam. És megérte. Soha nem gondoltam volna, hogy az én szememen szépen mutatna egy kék szín,de mégis. És azt is megtudtam hogyan kell satíroznom. Én nagyon elégedett voltam.
Mindenki kedves volt és odafigyeltek rám.Éppen sikerült akciósan megvásárolnom a használt termékeket, így én nagyon elégedetten távoztam a helyről.
Ajánlani tudom csak.
Részemről az egésznek vágóhíd szaga volt, rohamléptekben darálták a nőket egymás után.
Engem is ledaráltak, felkent a sminkes lány az arcomra annyi alapozót, amivel egy egész emberi testet be lehetne fedni. Az alapozójuk ragacsos viselet, a hazaúton telefonálás közben összekente a képernyőt.
A sminktől elsőre megijedtem, nekem egy kicsit soknak tűnt, de szépen kiemelte a szemem. Sajnos a sminkelés alatt nem kaptam tanácsot, utána pedig kitettek mindent az orrom elé, melyiket viszem el? Most 30%-kal olcsóbban, mint a bolti ára, ők nem hagynák ki, jaaaj nézd megújult az akárminek a csomagolása-szuupeer.
Eszemben sem volt vásárolni, pláne nem unszolásra.
Régi kérdés és nagyon off a válaszom, de most néztem utána a kérdéseknek, mert hívtak sminktanácsadásra-újra. Tavaly voltam, hát nem volt nagy élmény.
A hely káprázatos, azt meg kell hagyni. Ahogy beléptünk, mintha egy másik világba értünk volna: vörös szőnyeg végig, gyönyörű modellek fotója a falakon, hatalmas, díszes tükrök, elképesztő szépségű belső tér, díszes falak. Ha valami miatt, emiatt megéri elmenni.
Bementünk, kaptunk a recepcióstól 1-1 adatlapot és egy kérdőívet a sminkelési szokásainkról. Kitöltöttük, várni kellett egy kis időt (pedig időpontra hívtak minket), de gondoltuk ennyi belefér. Utána egy fiatalember behívott minket egy kis irodába, ahol elbeszélgetett velünk a cégről, majd szóba jött a sminkes tanfolyam (árra már nem emlékszem, de baromi drága volt). Teszem hozzá, én nem szoktam magam sminkelni, így tudtam, hogy nekem ennyi pénzt nem fog megérni egy tanfolyam, akkor sem, ha esetleg utána szokásommá válna a sminkelés.
Miután határozott nemet mondtunk a tanfolyamra, kimentünk a folyosóra a két sminkes lányhoz, akik elkezdtek minket kisminkelni. 10 percnél tovább nem tartott a dolog és a végeredmény sem lett különösebben extra. Barátnőm, aki rendszeresen sminkel és elég ügyes is benne, olyan sminket kapott, amitől ő ezerszer különbet szokott csinálni. Óvatosan bántak vele, az alapozót leszámítva nem sok minden került rá, de még így is csúnyábbnak látszott vele, mint smink nélkül. Említettem az alapozót, na az olyan sötét és olyan sok lett, mintha bronzból lett volna faragva az arca.
Az én sminkem nem lett rossz. Tekintve hogy ritkán látom magam sminkben, jobb lett, mintha natúrban lett volna az arcom. De azt kell mondjam, hogy rajtam is volt már szebb smink néhány ügyeskezű barátnőm közreműködésével. Az én bőröm nagyon fehér és élettelen, és ez sminkelés után sem változott. Alapozó szinte semmi, talán ami látszott, az egy minimális szemhéjpúder (az mondjuk szép lett) és valami szájfény.
Aki azt írta, hogy nem fertőtlenítik, nem törlik meg az eszközöket, az sem hazudott. Bár én ennek nem tulajdonítottam jelentőséget, mert barátnőmmel mentünk, tudtam, hogy tőle nem kapok el semmit.
Úgy voltunk vele, hogy ingyen volt, megérte azt az elvesztegetett egy órát, amit ott tartózkodtunk. Aztán jött a legrosszabb. Mondták, telefonba, hogy lesz lehetőség kedvezményes vásárlásra, és persze sejtettük, hogy a kedvezményes is arany árban lesz. Elég erőszakosan tukmálták a termékeket, közölték, hogy évente talán egyszer ha van lehetőségünk ilyen olcsón vásárolni. Csúnyán néztek ránk, éreztették, hogy milyen hálátlanok és igénytelenek vagyunk, amiért nem vesszük meg a szuper termékeket. Persze nem vásároltunk, ennyi pénzünk nincs is.
A termékekről: elvileg szuper tartósak. Igaz, minket nyáron sminkeltek, de kimentünk az utcára és kb fél óra múlva semmi nem látszott. (nem vagyunk túl izzadósak)
Annak se dőljetek be, ha azt mondják többé nem lesz lehetőségetek kedvezményes vásárlásra. Engem tavaly télen újra hívtak, csak nem mentem el. Ahogy tavasszal sem jött össze a megbeszélt időpont. Illetve két hete már kategorikusan nemet mondtam a meghívásra, mondván voltam már.
Azoknak meg ne higgyetek, akik itt ajnározzák őket (Magyar Maja, Bérjes Anita, Rencsike 25). Érdekes, hogy minden a céggel kapcsolatos kérdésnél ugyanazt a szöveget írják. Mindenki beleszeretett a termékekbe (rajtuk kívül jót persze senki nem tapasztalt). Tuti fizetett emberek vagy ott dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!