Il Makiage sminktanácsadás tapasztalatok?
En az Andrassy uton voltam! Maga a helyszin elbuvolo volt, de a termekek (amit agyon fenyeznek) nekem egyaltalan nem tetszett! Ezen felul tok eroszakosak voltak, hogy vegezzem el a tanfolyamot.
A sminkem egy egyszeru kek szemhelypuderes, smink volt, pici fekete ceruzaval. ) barmikor megcsinalom magamnak). Szoval mindent osszevetve nagyobb volt a fustje mint a langja! Neked?
Kb ugyanez...a tanfolyam mondjuk nagyon kedvező, mert máshol milliós árak vannak, de pl erősen hiányoltam, az ecsetek fertőtlenítését...csak futószalagszerűen ültek be az emberek, se rendrakás(halomban álltak a pirosítók, paletták, ecsetek, egyszóval, kupi volt), se ecsettisztítás, vagy ecsetváltás...(reggelre herpeszem lett, bár nem tudom, h ettől-e de biztos közrejátszik) a sminkelés után pedig mindenáron rám akarták tukmálni a használt termékeket, holott nem is akartam vásárolni, és nem is volt nálam annyi pénz, h bármit is megvegyek.
maga a smink nem volt nagy szám, de adott egy jó ötletet, amit itthon meg is fogok csinálni.
meg maga a sminktaácsadás, amire eredetileg hívtak, kimardt...leszámítva, h a sminkes csaj mondta, h a szürkés árnyalatú rózsaszín jól áll nekem...
elso vagyok!
Jol van csajok, akkor mindenkinek hasonlo tapasztalata volt! Oda sem megyunk tobbet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!