Il Makiage sminktanácsadás tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Ma voltam, és kíváncsi vagyok mások véleményére. Neked hogy tetszett? Milyenek voltak? Milyen sminket kaptál? Én is fogok írni élményt.2011. jan. 31. 23:03
11/28 Magyar Maja válasza:
Nekem nagyon bejött! Konkrétan beleszerettem az Il Makiage-ba! Most a napokban voltam másodszor a sminktanácsadásukon, pont egy buli előtt tudtunk elmenni két barátnőmmel. Gyönyörű füstös szemet kaptunk mindhárman, aminek aztán a partyban meg is volt a hatása a fiuknál ;)) Másnap beszéltük a csajokkal, hogy de jó lenne ha mi is ilyen szemeket tudnánk varázsolni magunknak... Most erősen gondolkozunk az Il Makiage sminktanfolyamán! Valaki tud róla valamit?
12/28 anonim válasza:
Én dolgoztam a Makiage-nál, és csak ajánlani tudom a tanfolyamot is! Profik, tapasztaltak, abszolút megéri szerintem! A tanítványok is mindig nagyon élvezték, és szerintem senki sem bánta meg a dolgot!
13/28 Magyar Maja válasza:
Hú! Köszi a bíztatást az IL Makiage tanfolyammal kapcsolatban! Szerintem most tavasszal el is kezdem! Már nagyon várom, hogy gyönyörű élénk tavaszi sminket varázsolhassak :)) Be is nézek egyik nap a Westendbe, hogy bevásároljak a szép vidám színekből, már előre!
14/28 Rencsike25 válasza:
Nekem nagyon tetszett az il-makiage smink tanácsadás, mindig is a smink szerelmese voltam:) sikerült is bevásárolnom:) imádom. barátnőmmel voltunk ketten, ő a tanfolyamot is elkezdte, párszor én voltam a modellje.:) szerintem nagyon jó befektetés a tanfolyam is. :) a West endben lehet feliratkozni, a sminktanácsadásra:) menjetek bátran, ez egy nagyon jó ötlet:)
15/28 BBBali522 válasza:
Hát csajok, én pasiként csak a feleségemtől ismerem az Il Makiage termékeit, ő is egy Westend-es séta alatt akadt beléjük, elment a sminktanácsadásra, beleszeretett! Végül most télen az esküvőnkre is Il Makiage- készítette neki a menyasszonyi sminkjét, ami bevallom, varázslatos lett! Köszönjük még egyszer Il Makiage :)) Aztán most gondolkodik a feleségem, hogy elkezdje a sminktanfolyamukat is! Én csak ajánlom mindegyikőtöknek, hogy akár esküvői smink kérdésében is nyugodtan forduljatok a Westendes Il Makiage sminkeseihez! nagyon segítőkészek, aranyosak, és profik!
16/28 Rencsike25 válasza:
:) tök jó, hogy egy pasinak is bejön az Il-makiage:P ez nagyon tuti...
17/28 anonim válasza:
Én is voltam az Il-makiage-nál, és a barátomat is vittem magammal. Neki is tetszett. főleg azért, mert amíg a sminkem készült és bevásároltam, addig vagy 20 csinos sminkes lány ment el előtte.:) egyébként csak pozitív tapasztalatom van a sminktanácsadásról, a pasimnak is nagyon tetszett. Azóta törzsvásárló vagyok:) valahogy el kell, hogy káprásztassam a drágát, itt mindig segítő kezeket találok;)
18/28 molnar.kyra.1 válasza:
Hát anno még én is bizony egy sminktanácsadáson ismertem meg az Il makiage-t, a westendben állítottak meg, kipróbáltam, nagyon megtetszett, azóta használom is, főleg a folyékony alapozójukat szeretem nagyon! később elvégeztem a sminktanfolyamukat is, és azóta sminkelek! imádom, és csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon profik!
19/28 Rencsike25 válasza:
Az egész West endben, az Il-makiage a legjobb...(csajos oldalról persze) :P
20/28 anonim válasza:
Én is voltam, és imádtam! Csajok, ha a Westendben jártok, ezt ne hagyjátok ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!