Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Il Makiage sminktanácsadás...

Il Makiage sminktanácsadás tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Ma voltam, és kíváncsi vagyok mások véleményére. Neked hogy tetszett? Milyenek voltak? Milyen sminket kaptál? Én is fogok írni élményt.
2011. jan. 31. 23:03
1 2 3
 11/28 Magyar Maja ***** válasza:
8%
Nekem nagyon bejött! Konkrétan beleszerettem az Il Makiage-ba! Most a napokban voltam másodszor a sminktanácsadásukon, pont egy buli előtt tudtunk elmenni két barátnőmmel. Gyönyörű füstös szemet kaptunk mindhárman, aminek aztán a partyban meg is volt a hatása a fiuknál ;)) Másnap beszéltük a csajokkal, hogy de jó lenne ha mi is ilyen szemeket tudnánk varázsolni magunknak... Most erősen gondolkozunk az Il Makiage sminktanfolyamán! Valaki tud róla valamit?
2011. febr. 25. 18:23
 12/28 anonim ***** válasza:
0%
Én dolgoztam a Makiage-nál, és csak ajánlani tudom a tanfolyamot is! Profik, tapasztaltak, abszolút megéri szerintem! A tanítványok is mindig nagyon élvezték, és szerintem senki sem bánta meg a dolgot!
2011. febr. 25. 19:30
 13/28 Magyar Maja ***** válasza:
8%
Hú! Köszi a bíztatást az IL Makiage tanfolyammal kapcsolatban! Szerintem most tavasszal el is kezdem! Már nagyon várom, hogy gyönyörű élénk tavaszi sminket varázsolhassak :)) Be is nézek egyik nap a Westendbe, hogy bevásároljak a szép vidám színekből, már előre!
2011. febr. 27. 17:43
 14/28 Rencsike25 ***** válasza:
0%
Nekem nagyon tetszett az il-makiage smink tanácsadás, mindig is a smink szerelmese voltam:) sikerült is bevásárolnom:) imádom. barátnőmmel voltunk ketten, ő a tanfolyamot is elkezdte, párszor én voltam a modellje.:) szerintem nagyon jó befektetés a tanfolyam is. :) a West endben lehet feliratkozni, a sminktanácsadásra:) menjetek bátran, ez egy nagyon jó ötlet:)
2011. febr. 28. 15:42
 15/28 BBBali522 válasza:
6%
Hát csajok, én pasiként csak a feleségemtől ismerem az Il Makiage termékeit, ő is egy Westend-es séta alatt akadt beléjük, elment a sminktanácsadásra, beleszeretett! Végül most télen az esküvőnkre is Il Makiage- készítette neki a menyasszonyi sminkjét, ami bevallom, varázslatos lett! Köszönjük még egyszer Il Makiage :)) Aztán most gondolkodik a feleségem, hogy elkezdje a sminktanfolyamukat is! Én csak ajánlom mindegyikőtöknek, hogy akár esküvői smink kérdésében is nyugodtan forduljatok a Westendes Il Makiage sminkeseihez! nagyon segítőkészek, aranyosak, és profik!
2011. márc. 4. 13:32
 16/28 Rencsike25 ***** válasza:
10%
:) tök jó, hogy egy pasinak is bejön az Il-makiage:P ez nagyon tuti...
2011. márc. 7. 12:18
 17/28 anonim válasza:
0%
Én is voltam az Il-makiage-nál, és a barátomat is vittem magammal. Neki is tetszett. főleg azért, mert amíg a sminkem készült és bevásároltam, addig vagy 20 csinos sminkes lány ment el előtte.:) egyébként csak pozitív tapasztalatom van a sminktanácsadásról, a pasimnak is nagyon tetszett. Azóta törzsvásárló vagyok:) valahogy el kell, hogy káprásztassam a drágát, itt mindig segítő kezeket találok;)
2011. márc. 7. 15:27
 18/28 molnar.kyra.1 válasza:
11%
Hát anno még én is bizony egy sminktanácsadáson ismertem meg az Il makiage-t, a westendben állítottak meg, kipróbáltam, nagyon megtetszett, azóta használom is, főleg a folyékony alapozójukat szeretem nagyon! később elvégeztem a sminktanfolyamukat is, és azóta sminkelek! imádom, és csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon profik!
2011. márc. 12. 10:52
 19/28 Rencsike25 ***** válasza:
11%
Az egész West endben, az Il-makiage a legjobb...(csajos oldalról persze) :P
2011. márc. 14. 11:51
 20/28 anonim válasza:
0%
Én is voltam, és imádtam! Csajok, ha a Westendben jártok, ezt ne hagyjátok ki!
2011. máj. 18. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!