Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nyelvpc kérdések?! SOS

Nyelvpc kérdések?! SOS

Figyelt kérdés
nagyon régóta szeretnék nyelvpiercinget,de csak ma vettem rá magam,hogy felhívjam a piercingesem,és bejelentkezzek holnapra. de azt mondta,hogy nembiztos,hogy meg tudja csinálni,mertt minden embernek más a nyelve,és ha van vmi keresztér a nyelvemben akor nem tudja megcsinálni..ez igaz? vagy most mivan? és hogy nézi meg?
2011. jan. 25. 19:50
 1/9 anonim ***** válasza:
hát nekem van nyelv piercingem, és megmondom őszintén ilyenről még soha nem hallottam... szalonba csináltatod?
2011. jan. 25. 20:06
 2/9 anonim ***** válasza:

Te is megnézheted ha megfogod a nyelved hegyét és kihúzva ameddig tudod. Felfordítod.

De most őszintén jobb h bevallotta h sz*rt se tud a szakmájáról.

Ismerek olyan srácot aki magának vágta ketté a nyelvét és azon kívül úgy vérzet ahogyan kell lennie nem történt semmi.

1 jó piercer megszúr fél szemmel is 1 nyelv pc-t

Jobb ha máshoz mész ha nem akarsz kellemetlenségeket.

18/F

2011. jan. 25. 20:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Első vagy, a 18 éves srácnak adok igazat.. szerintem is ez van, szart se ért a piercingeléshez. Ennyi
2011. jan. 25. 20:09
 4/9 anonim válasza:

háát:

1. én úgy tudom hogy mindenkinek van a nyelvébe y ér. azt nem szabad átszúrni mert elvérzel.

2. am meg ha meg csináltatod akkor az lesz hogy szépen fogja kihúzza a nyelved amennyire csak tudja és ugy szurja be.

keress másik piercingest aki jobban ért hozzá, én ezt ajánlom. és ne félj.

2011. jan. 25. 20:13
 5/9 anonim ***** válasza:

a piercernek van igaza, mert van olyan, akinek középen megy az ér a nyelvében, és azt nem szabad átszúrni. ha mellé szúrja, az meg bénán néz ki.

Ez nem szakértelem kérdése, hanem genetika.

ismerek olyat akinek nem lehet nyelvpc-e, mert középen fut az ér.

2011. jan. 25. 20:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Huuu, ha ezt mondta volna a telefonba a piercinges akkor ha lett volna időpontja akkor se kértem volna. Nekem 2x lett szúrva. Egyszer a Mammutba, novemberbe a Pólusba. Egyáltalán nem volt ilyen kijelentése egyiknek sem.

Egy jó tanács! Szúrás után keress minél hamarabb egy Mc donalds-ot és kérj jégkockát, ingyen adnak. Nekem ezt a Pólusos srác mondta és közel nem dagadt úgy fel a nyelvem, mint amikor nem szopogattam utána jégkockát. Az tény hogy a Mc-be hülyének nézett a fazon,vissza is kérdezett, hogy mit akarok? Jégkockát?:O Mondom igen jégkockát. Aztán olyan feje volt, hogy "te tudod":D 23/N

Hol laksz? Hátha tudunk ajánlani egy jó piercingest.

2011. jan. 26. 10:19
 7/9 A kérdező kommentje:

bp 3.kerület:)

egyébként elmentem a piercingeshez aki ezt mondta,és megnézte a nyelvem és aztmondta h van a nyelvemben ez a kereszt ér és nemtudja beszúrni és soha nemlehet nyelvpc-m..:( most mitcsináljak?

2011. jan. 27. 15:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Kérdezz meg egy másik piercert...
2011. jan. 28. 21:17
 9/9 anonim válasza:
Nagy sz@rt,már bocsánat a szóért!Nekem is van pc-m nem egy de ilyenről még nem hallottam!Menj el máshoz!Ha megcsináltattad egyél sok jégkrémet,szopogass jeget!:)
2011. febr. 21. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!