Nyelvpc kérdések?! SOS
Te is megnézheted ha megfogod a nyelved hegyét és kihúzva ameddig tudod. Felfordítod.
De most őszintén jobb h bevallotta h sz*rt se tud a szakmájáról.
Ismerek olyan srácot aki magának vágta ketté a nyelvét és azon kívül úgy vérzet ahogyan kell lennie nem történt semmi.
1 jó piercer megszúr fél szemmel is 1 nyelv pc-t
Jobb ha máshoz mész ha nem akarsz kellemetlenségeket.
18/F
háát:
1. én úgy tudom hogy mindenkinek van a nyelvébe y ér. azt nem szabad átszúrni mert elvérzel.
2. am meg ha meg csináltatod akkor az lesz hogy szépen fogja kihúzza a nyelved amennyire csak tudja és ugy szurja be.
keress másik piercingest aki jobban ért hozzá, én ezt ajánlom. és ne félj.
a piercernek van igaza, mert van olyan, akinek középen megy az ér a nyelvében, és azt nem szabad átszúrni. ha mellé szúrja, az meg bénán néz ki.
Ez nem szakértelem kérdése, hanem genetika.
ismerek olyat akinek nem lehet nyelvpc-e, mert középen fut az ér.
Huuu, ha ezt mondta volna a telefonba a piercinges akkor ha lett volna időpontja akkor se kértem volna. Nekem 2x lett szúrva. Egyszer a Mammutba, novemberbe a Pólusba. Egyáltalán nem volt ilyen kijelentése egyiknek sem.
Egy jó tanács! Szúrás után keress minél hamarabb egy Mc donalds-ot és kérj jégkockát, ingyen adnak. Nekem ezt a Pólusos srác mondta és közel nem dagadt úgy fel a nyelvem, mint amikor nem szopogattam utána jégkockát. Az tény hogy a Mc-be hülyének nézett a fazon,vissza is kérdezett, hogy mit akarok? Jégkockát?:O Mondom igen jégkockát. Aztán olyan feje volt, hogy "te tudod":D 23/N
Hol laksz? Hátha tudunk ajánlani egy jó piercingest.
bp 3.kerület:)
egyébként elmentem a piercingeshez aki ezt mondta,és megnézte a nyelvem és aztmondta h van a nyelvemben ez a kereszt ér és nemtudja beszúrni és soha nemlehet nyelvpc-m..:( most mitcsináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!