Mennyire fájdalmas/feltűnő a nyelvpc?
Figyelt kérdés
nyelv pc-t szeretnék csináltatni, de persze titokban :D az érdekelne, hogy ha mondjuk megcsináltatom vasárnap vagy hétfőn, el tudom érni, hogy normális állapotba kerüljön péntekre/szombatra? hallottam a kamillateás borogatásról. tényleg hatásos?2011. jan. 10. 14:09
1/5 anonim válasza:
Én is titokban csináltattam, és ha rám hallgatsz, nem igazán tudod elrejteni. Feltűnőség annyira nem is számít, mert ha jól "használod" akkor nem látszik. Viszont az első két három hétben, pösze leszel. Lehet az is maradsz. Hozzá kell szoknod hogy van a szádba valami, valamint, az első hét fertőzés veszély miatt, sokszor kel öblögetni, inkább ez lenne a feltűnő. Amugy, hány éves vagy? Ha bármilyen kérdésed van nyugodtan írhatsz privit szívesen válaszolok.
2/5 anonim válasza:
Első vagyok azért is kérdeztem hány éves vagy, mert fogak miatt nagyon fiatal korba nem ajánlják a nyelvpc-t, és utána is legalább évente el kell járni vele fogorvoshoz.
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
19 vagyok, csak Apu nem igazán díjazza a nyelv pc-t :D az, hogy öblögetni kell nem baj, mert koleszban leszek vasárnaptól/hétfőtől-péntekig. köszi a választ :)
2011. jan. 10. 14:48
5/5 A kérdező kommentje:
ja és néha alapból raccsolok (Y) :D szerintem fel sem tűnne :D
2011. jan. 10. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!