Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen alapozót használsz?...

Milyen alapozót használsz? Minden nap használod vagy csak alkalmakkor?

Figyelt kérdés
milyen a bőröd? zsíros, vegyes, száraz?
2011. jan. 24. 18:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Vichy

vegyes bőr

Akkor használom, ha elmegyek otthonról, mivel örökké karikásak a szemeim, és piros az orrom környéke:S

2011. jan. 27. 13:01
 12/19 anonim ***** válasza:

Essence soft & natural-t használok.

A bőröm egyébként vegyes,a homlok-orr-áll körüli része zsíros,a többi részen száraz.

Kb.hetente 6x használom,nagyon bevált ez az alapozó.

2011. jan. 27. 13:24
 13/19 anonim ***** válasza:

nekem eddig sok alapozó volt, de valahogy eddig egyik sem vált be...de amit használok most az max factor, volt már mac ami jó volt, de nem mindig tudok olyat venni (ár miatt és mert vidéki vagyok)

de szoktam néha avonosat is.

nekem a bőröm száraz állandóan kis pikkelyek lesznek rajta, hiába a radír, és a hidratáló semmi sem segít..van hogy van 1-2 pattanás, de inkább csak miteszerek.

2011. jan. 27. 13:56
 14/19 anonim ***** válasza:
Une- zsírosabb a bőröm. Une Beauty. Nagy előnye hogy 99%ban természetes anyagokból áll.
2011. jan. 27. 15:05
 15/19 anonim ***** válasza:

Astor Mattitude HD

vegyes a bőröm, de inkább zsíros. nagyon szépen fed és mattít ez az alapozó, maximálisan meg vagyok vele elégedve.

2011. jan. 27. 16:21
 16/19 anonim ***** válasza:

Vichy,de nemrég kaptam egy Clinique-t.

A bőröm nagyjából normál,de nagyon érzékeny és sok akne heg van rajta.

2011. jan. 27. 21:31
 17/19 anonim ***** válasza:
minden nap használom.Maybelline Affinitone
2011. jan. 28. 18:27
 18/19 anonim ***** válasza:

Minden nap használok alapozót, vékony rétegben, ecsettel eldolgozva.

Jelenleg 2 van: L'oreal Accord Parfait és MAC Mineralize Satinfinish.

2011. febr. 1. 16:31
 19/19 Bettibébi válasza:
Szia! Én nem használok minden nap alapozót, mert nem igazán tesz jót a bőrnek. Mindenképpen szánj egy kicsivel többet rá, hiszen nem mindegy hogy mit kensz magadra. A bőrtípusom leírhatatlan, egyes helyeken naaagyon durván száraz, másik helyen full zsíros, meg is gyűlik vele a bajom. Éppen ezért ápold az arcod alapozás előtt: arclemosó, tonik és egy kicsi arckrémet is kenek az arcomra, megvárom míg kicsit beszívja így könnyű vele dolgozni utána. Én speciális alapozót használok, amit a kozmetikusomtól vettem, nagyon szépen fed meg vagyok elégedve vele és az ára sem volt olyan sok 3500 körül de már 2 éve megvan. És a kozmetikusom is 5 éve használja, mert a minőségének köszönhetően nem kell sok belőle.
2011. febr. 11. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!