Küldene valaki képet a tetovált szemöldökéről?
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék,ahol az egész arcot látom,mert neten néztem már 1 csomót,és ott csak a szemöldököt fényképezték,és nem tudtam viszonyítani,hogy az most mennyire illik az arcához..lehet bármilyen színű...csak egész arcos legyen...énis szeretnék szemöldök tetoválást,de félek,hogy nem állna jól,nem illene az arcomhoz..stb..kiváncsi vagyok,hogy másoknak hogy áll..előre is köszönöm :)2009. febr. 2. 21:28
1/6 anonim válasza:
hát nem hinném hogy lenne olyan aki mutogatná az arcát...
2/6 A kérdező kommentje:
hát igen..sajnos énis ettől féltem,de azért megkérdeztem,hátha valaki bevállalja..csak tudod..ha valakinek csak a szemöldökét látod,látod,hogy jól van megcsinálva,meg minden.De ha az arcával együtt látod,akkor van,hogy nem is illik hozzá:S
2009. febr. 2. 22:12
3/6 anonim válasza:
Itt nézelődhetsz. Nekem is tetoválva van a szemöldököm és a szemhéjam is, nagyon szeretem. De képet nem küldök magamról :-))
4/6 A kérdező kommentje:
Ezt az oldalt már néztem,vannak elég jók :)) de mondjuk volt olyan is ami nem tetszett..:) de azért köszönöm:)
2009. febr. 3. 06:57
5/6 anonim válasza:
Nézegethetnél különböző partikon készült fotókat, mert azokon nagyon sok fotózott lánynak van tetovált szemöldöke, és ott ugye látod az egész arcát. Pl. www.programmagazin.hu vagy www.partyphoto.hu. Én nézegettem, 1-2 jót lehet találni, tavasszal fogok én is tetováltatni, nagyon sokat böngészem a netet egy jó szemöldök után. :)
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2009. febr. 3. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!