Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » FIUK! Nektek tettszenek a...

FIUK! Nektek tettszenek a tetovált lányok?

Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát én nem rajongok értük!Ha a barátnőm tetováltatna nem örülnék neki,megpróbálnám lebeszélni,Viszont ha megismerkednék egy lánnyal aki tetszik,majd később kiderülne,hogy van tetkója nem lenne kizáró ok.
2010. aug. 28. 20:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem igazán.A deréktetkó nálam már kizáró ok,a has alatt a pléboj nyúl csak simán cink.A karon vállon lévő meg elcsúfít egy szép lányt.
2010. aug. 28. 20:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Pasim nevében tudok nyilatkozni: ő nem szereti a tetoválásokat (mindegy, hogy pasi vagy csaj viseli), de én mindenképp akartam, meg is csináltattam (mikor mondtam neki, hogy csináltatni fogok, nem örült neki, lightosan próbált is lebeszélni, de tudta, hogy nem sokat ér el vele :)), de mióta megvan a tetoválás, azóta teljesen elfogadta, talán még meg is szerette. De csak azért, mert rajtam van, most már "együtt él" a bőrömmel, a részemmé vált.

De ez amúgy egyénfüggő. Van olyan férfi, aki irtózik a tetoválásoktól, mások meg megőrülnek érte.

Nem lehet erről általánosságban beszélni.

2010. szept. 5. 02:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem jön be. Egy lánynak nem való a tetoválás véleményem szerint. De valakinek bejön.
2010. szept. 5. 04:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!