Mit gondoltok a tetovált lányokról?
A tetoválás mindenkinek a magánügye, ebből következik, hogy nagyon sokan nem olyan helyre tetováltatnak, ami látványos.
Ha valaki maga miatt csináltatja, azzal semmi gondom. Ha divatból, magamutogatásból, azt nem értem.
Igazából nincs róla sem pozitív sem negatív véleményem.
Vagy legalábbis inkább pozitív, abban a tekintetben, hogy ők merték vállalni ezt a dolgot.
Nekem biztos nem kéne, mert nem tudomhatom, hogy 20 év múlva mi lesz arról az ábráról a véleményem.
Tetoválások között is van különbség, mert van amelyik esztétikus és jól néz ki, viszont van ami nevetséges..
Szerintem tetoválást mindeni a maga érdekében csináltasson.
Nem tartozik másokra, hogy te mit akarsz a saját bőrödön viselni. Mert magánügy, és nekem is olyan helyen van, ahol kevesen látják. Lehet fikázni, hogy milyen fiatal kis csitri vagyok, és hogy egy ringyó(ringyó? egy tetoválás miatt? gratulálok az ilyen felfogású embereknek) vagyok, az én magánügyem, hogy miért van egy szám a nyakam hátulján.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!